Üllatus: Charlize, Nicole ja Margot praevad skandaalses tõsieludraamas Foxi seksmaniakist endist bossi

Spekter
Copy
«Bombshell»
«Bombshell» Foto: SCANPIX

Täna lekkis tasahilju netti treiler tõsielulisele draamale «Bombshell», mis toob ekraanile Hollywoodi «kolmeraudse» naisansambli koosseisus Charlize Theron, Nicole Kidman ja Margot Robbie.

Lionsgate'i film, mille lavastajaks Jay Roach ning stsenaristiks Charles Randolph, keskendub #metoo vaimus 2016. aastal suure meediakäraga kohtusse jõudnud seksuaalse ahistamise loole, mille keskmes ameerika uudiskanalite ühe tipptegija, Foxi telekanalite bossi ja mitme presidendi (sh Nixon, Reagan, Bush) nõustaja ning Trumpi kampaania üks juhtfiguure Roger Ailes. 2016. aastal filmis läbi mängitava seksiskandaali tõttu ametist tagandatud ja aasta hiljem hinge heitnud meest, kes põdes hemofiiliat, mängib linaloos «Kolmas kivi päikesest» staar John Lithgow (ehkki teda esimeses treileris ei näidata).

Margot Robbie kehastab filmis fiktiivset noort teleprodutsenti Kayla Pospisilit, Theron ja Kidman aga vastavalt kaht skandaali võtmetegelast Megyn Kelly't ja Gretchen Carlsonit. Esimesest tiiser-klipist käib läbi ka naiskoomik Kate McKinnon’s ühe produtsendina. 

Kummalisel kombel järsku netti läkitatud tiiseriga filmi ilmumistähtaega ei avaldatud, ent ilmselt see kuskile uude aastasse jääb.

Vaata filmi treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles