Neiu saatis emale magamistoast pildi, kuid jäi kogemata vahele millegi maitsetuga

Elu24
Copy
Foto: SCANPIX

Ameerikas elav Ella saatis oma uuest magamistoast emale pildi. Tähelepanelik ema märkas aga fotol midagi eriskummalist ja maitsetut.

«Ema on palunud pilte minu uuest toast, lõpuks saatsin ühe pildi... Ma olen nii rumal,» kirjutas Ella oma Twitteri postituses. Neiu lisas juurde pildi oma voodist, mille ta emale saatis, ning kuvatõmmise ema reaktsioonist.

Esimene ema reaktsioon on lühike: «kena!» Järgmisena selgub aga tõsiasi, et Ella on jätnud pildile midagi privaatset. Nimelt on ella voodipeatsi küljes rippumas kaks paari käeraudu, mida neiu ema ka kiirelt märkab.

«Välja arvatud need käerauad??? Mis värk nendega on,» kirjutab ema tütrele.

Ellal võis olla küll piinlik, et ema arvatavasti tema vooditegevustest aimu sai, kuid sellele vaatamata tegi neiu sellest sotsmeedia postituse. Hetkel on sellel üle 100 tuhande reaktsiooni ning seda on jagatud rohkem kui 20 tuhat korda.

Üks uudishimulik Twitteri kasutaja soovis teada, kuidas Ella ema küsimuste peale ennast piinlikust olukorrast välja keerutas. «Ütlesin talle, et see oli mu toakaaslase lühifilmi jaoks,» tunnistas Ella naljatades.

Järgnes lühike vestlus, kus ema palus tütrel käerauad kindlasti eemaldada, sest need on väga maitsetud. Ella tunnistas The Sunile, et peab juhtunut naljakaks ning lisas, et ema ei jäänud lühifilmi vabandust uskuma.

Kuigi Ella ei maini kordagi, milleks ta käeraudu tegelikult kasutab, võib eeldada, et lühifilmiga pole neil midagi pistmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles