Video: naine arvas, et tal on neerukivide tõttu kõhuvalu, kuid teda tabas üllatus (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Neerukivid. Pilt on illustreeriv
Neerukivid. Pilt on illustreeriv Foto: Jan Remisiewicz / PantherMedia/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Lõuna-Dakotas Sturgises elaval naisel tekkis 10. augustil tugev kõhuvalu, mille tõttu perekond talle kiirabi kutsus ja ta viidi haiglasse.

Dannette Giltz arvas, et tal on neerukivid, mis valu tegid, sest tal oli nendega ka varem probleeme olnud, teatab nypost.com.

Haiglas tehtud uuring näitas, et ta rasedus on jõudnud 34. nädalani ja ta on hakanud sünnitama. Naine ei teadnud, et ta on rase ja see oli talle üllatus. Arstid üllatasid teda veel, et talle sünnivad kaksikud.

Sünnituse edenedes oli selge, et sünnib hoopis kolm last.

Kolmikud. Pilt on illustreeriv
Kolmikud. Pilt on illustreeriv Foto: Zdenek Fiamoli / PantherMedia /Scanpix

Nii naise rasedus kui ootamatult kolmikute isaks saamine ehmatas Dannette Giltzi abikaasat Austin Giltzi.

Kolm last, kaks tüdrukut ja poiss, sündisid keisrilõike abil nelja minutiga ja igaüks neist kaalus 1,8 kilogrammi. Lapsed sais nimeks Gypsy, Nikki ja Blaze.

«Tänapäeval ei saada kolmikuid tavaliselt loomulikul viisil, vaid kunstliku viljastamisega. Ma ei saa seni aru, kuidas ma sain olla 34 nädalat rase ja ma ei teadnud seda. Arvasin, et lähen neerukivide operatsioonile, kuid sain hoopis kolm last. Olen seni šokis,» sõnas naine paar päeva pärast laste sündi.

Arstide kinnitusel on kõik kolm last terved, kuid mõneks ajaks jäävad haiglasse kontrolli alla. Kuna vanemad ei olnud laste sünniks valmistunud, tuli kiiresti hakata ostma beebidele vajalikku. Nii pere, sõbrad kui täitsa võõrad on kolmikute jaoks asju kinkinud.

Peres kasvab ka 10-aastane Ronnie Giltz.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles