Rokilegend Mick Jagger esitab tuuril olles hotellidele absurdse nõudmise

Elu24
Copy
Bändi The Rollings Stones solist Mick Jagger laval, 2018. aasta juunis.
Bändi The Rollings Stones solist Mick Jagger laval, 2018. aasta juunis. Foto: Scanpix / Reuters

The Rolling Stones solist Mick Jagger (76) on hetkel koos bändiga Põhja-Ameerika tuuril. Mööda Ameerikat ringi sõites ööbib Jagger hotellides ja rokkaril on isegi luksushotellidele üks absurdne nõudmine, vahendab Daily Mail

Kaheksa lapse isa Jagger alustas selle suve tuuri pärast aprillis saadud südameoperatsiooni, ning on esinemistega teeninud fännidelt positiivse tagasiside. Nüüd on aga selgunud, et rokilegend ööbib tuuri käigus hotellides, esitades neile enne saabumist ebatavalise nõudmise. Nimelt nõuab Jagger, et iga hotell ostab tema voodile uue madratsi. 

Sellele nõudmisele lisandub veel üks absurdne soov. Nimelt eeldab Jagger, et keegi veedab veel kiles oleval madratsil enne rokkari saabumist ühe öö. 

«Mick küsib alati oma tuppa uue madratsi, vahet pole, kui uhke hotelliga on tegu,» teatas allikas The Sun'ile. «Ta eeldab, et keegi veedab sellel ühe öö, et madrats oleks sisse magatud,» lisab ta juurde. 

Jagger pole ainus superstaar, kes tuuri ajal omapäraseid nõudmisi esitab. Näiteks nõuab Beyonce, et tema riietusruumis oleks pidevalt 25.5 kraadi sooja. Kanye West tahab, et tal oleks lava taga juuksuritool ja Coca Cola-ga täidetud slushymasin, ja Katy Perry riietusruumis peavad alati olema roosad või valged pojengid.

Rokkbänd Van Halen nõudis kunagi kausitäit M&M's komme, millest kõik pruunid kommid olid välja võetud. Bänd esitas antud nõudmise selleks, et veenduda, kas nende lepingut oli korralikult loetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles