Olav Osolinile kingiti kanepit

Elu24
Copy
Olav Osolin
Olav Osolin Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Melomaan ja žüriiliige Olav Osolin käis hiljuti rääkimas sellest, kuidas Woodstocki muusikafestival omal ajal algas. Sama ürituse järel kingiti talle ka natuke kanepit.

Muusikaekspert ja mitmetes muusikapõhistes saadetes žüriirolli täitev Olav Osolin rääkis mõned päevad tagasi ühel üritusel, kuidas muusikafestival Woodstock algas ning kuidas näeb välja õige hipi. 

«Ma ütlesin, et daamide osas on asi lihtne: auhind tuleb anda sellele daamile, kes ei kanna rinnahoidjat ja kel on kaenlaalused karvased. Just nii nagu Tarantino uue filmi sõstrasilmsel hipitüdrukul, keda mängib Margaret Qualley. Kui ma oleks Brad Pitt, siis ma lahkuks temaga võtteplatsilt ja ei tuleks enam kunagi tagasi,» viitas Olav Osolin filmile «Ükskord Hollywoodis».

«Ükskord Hollywoodis» Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt.
«Ükskord Hollywoodis» Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt. Foto: kaader treilerist

«Paraku ei saanud ma ise eile (neljapäeval) komisjoni töös pikemalt osaleda, kuna pidin end koduteele asutama - nii et ma ei tea, kas mu näpunäidetest ka abi oli. Aga mulle endale kinkisid korraldajad põnevaid kanepi- ja oopiumitooteid, nii et mu edasine elu kulgeb vahu sees!» ütles Osolin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles