Jeffrey Epsteini lahanguraport avaldas pedofiilist miljonäri surmapõhjuse

Elu24
Copy
Jeffrey Epstein.
Jeffrey Epstein. Foto: Capital Pictures/MediaPunch / PLF/MPI/Scanpix

Pedofiilias süüdistatud miljonär Jeffrey Epstein võttis endalt eelmine nädal elu. Kui vahepeal hakati spekuleerima nagu oleks tema surma taga tumedad jõud, siis nüüd kinnitab lahkamisaruanne, et Epstein suri tõepoolest enesetapu tagajärjel.

66-aastane Jeffrey Epstein, kes rajas pedofiiliasaare, poos end üles oma kongis, mõned päevad pärast seda, kui ta erivalve tühistati. Tema kaelal olid tugevad vigastused ning ta toimetati ravi saamiseks haiglasse. Seal aga tema elu ei õnnestunud päästa ja ta suri, koos temaga ka kuulsate kaasosaliste nimed.

Dr Barbara Sampson teatas reedel, et pärast kõikide uuringuandmete ja lahanguaruandega tutvumist, kinnitas ta, et tegu on enesetapuga, kirjutas The Sun.

Epsteini juristidele see tulemus aga üldse ei meeldi ja nad alustavad nüüd oma uuringut. Advokaadid Martin Weinberg, Reid Weingarten ja Michael Miller tahavad esmajoones näha turvakaamera salvestit, mis nende arvates peab eksisteerima.

Kuulduste kohaselt olla Epsteini surma ajal kongis käinud end vangivalvuriks riietanud mees, kes vanglaallikate sõnul seal ei tööta. 

Juristid loodavad esmaseid tulemusi juba mõne päeva pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles