Moonika Helme: Reformierakonna hukk on olulisem kui Vaheri pagunid! (16)

Elu24
Copy
Monika Helme
Monika Helme Foto: Radar / Kanal 2

Siseministri Mart Helme abikaasa Moonika jagas eile Facebookis rahandusministri Martin Helme postitust. Ekrelased kommenteerisid selle nädala poliitilisi sündmusi ja peaminstri Jüri Ratasega kohtumist pärast Helmete püüdu PPA peadirektor Elmar Vaher ametist vabastada. 

Eile õhtul postitas rahandusminister oma sotsmeediasse pildi, kus Mart ja Martin Helme vahel seisavad naeratades haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja peaminister Jüri Ratas. Sellele pildile lisas Martin Helme ka kommentaari.

«Poliitikataevas pole muidugi nii pilvitu, kui meie suveõhtusel kohvi ja koogi söömisel, aga selliseid musti tormipilvi, nagu meedia manab pole ka päris kindlasti. Koalitsioon on tugev, sest meil on kõigil ühine soov oma toetajatele antud lubadused ellu viia, seda saab teha ainult valitsuses olles,» kirjutas Martin Helme Facebookis.

Seda postitust jagas ka Mart Helme abikaasa Moonika, kes Kirjutas jagatavale postitusele juurde järgmise lause: «Me otsustasime, et Reformierakonna hukk on olulisem, kui Vaheri pagunid!»

Tund aega varem postitas peaminister Jüri Ratas kohtumisest Helmedega samuti Facebooki.

«Minu hinnangul on väga üheselt selge, et see tegu oli täiesti lubamatu ning säärased algatused ei tohi korduda. Ainult sellisel juhul on valitsuse edasine koostöö võimalik,» kirjutas Ratas muuhulgas.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles