Kuula: Kas Ingel-Mial uus lugu «Jõulusoov» sobiks Eurovisioonihitiks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11 Foto: Viktor Burkivski

Äsja oma debüütalbumiga maha saanud noor särav artist Mia andis välja jõululoo pealkirjaga «Jõulusoov», mis on kaver loost «All I Want For Christmas Is You» ning millele on eestikeelsed sõnad teinud Heiti Kender.

«Tegu on väga ilusa ja rõõmsa jõululooga. Minu jaoks on jõulud aeg, kus soovin oma lähedastega koos olla. Kõige suurem kink ongi see kui inimesed selleks aja leiavad, vaatamata kiirele elutempole ning on ka hingega kohal ning naudivad seda aega. Minu jõulusoov inimestele olekski, et nad lihtsalt võtaksid aega veidi enda ümber vaadata ja hinnata juba olemasolevat,
elutähtsaid asju nagu tervis ning lähedasi inimesi, mida või keda peame enesestmõistetavaks ning mitte ärksalt oodata kingitusi, mis homme juba unustatud,» sõnab MIA.

«Mulle väga meeldivad ka laulu sõnad eesti keeles, mis on lustakad ja räägivad koostööaltist Jõuluvanast, kes kalli inimese kasvõi kingikotis sulle kohale toob,» täiendab ta.

Vaata ja kommenteeri, kuidas meeldib!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles