eBays trikood müünud naine sai ostu sooritanud mehelt väga veidra palve

Elu24
Copy
Lucy Taylor, kes pani oma trikoo eBays müüki.
Lucy Taylor, kes pani oma trikoo eBays müüki. Foto: SWNS.com/Scanpix

Kirjanik Lucy Taylor (37) pani eBaysse müüki oma Nike'i ujumistrikoo. Trikoo ostis Hollandis elav mees, kellel oli Lucyle pärast ostu sooritamist väga veider palve.

Suurbritanniast pärit 37-aastane Lucy Taylor, kes kirjutab romantilisi romaane, otsustas suurpuhastuse käigus panna müüki mõningad oma riideesemed. Sealhulgas otsustas Lucy maha müüa musta, täiesti tavalise, Nike'i trikoo, mis oli kõigest mõned kuud vana.

Lucy Taylori must Nike trikoo, mille naine eBays müüki pani.
Lucy Taylori must Nike trikoo, mille naine eBays müüki pani. Foto: Elu24 kollaaž / SWNS.COM /Scanpix

Trikoo alghinnaks pani Lucy umbes 1 euro, ning oksjoni käigus kujunes trikoo ostuhinnaks 11 eurot. Naiste trikoo ostis Hollandis elav meesterahvas.

Omapärase ostu tegi veelgi kummalisemaks mehe veider palve. Nimelt kirjutas ostu sooritanud hollandlane Lucyle kirja, kus palus naisel trikood enne postiga saatmist seljas kanda.

«Tere. Mul on küsimus, kas sul oleks võimalik trikood enne postiga saatmist kanda?» kirjutas trikoo oksjoniga võitnud meesterahvas.

Trikoo ostnud mees esitas Lucyle väga veidra palve.
Trikoo ostnud mees esitas Lucyle väga veidra palve. Foto: SWNS.COM/Scanpix

The Sun võttis kirjanikuga ühendust, ning selgus, et kuigi Lucy oli palvest šokeeritud, pani ta ostetud toote siiski postiga teele. Trikood Lucy enne saatmist siiski selga ei pannud ning meesterahva palvele ta ei vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles