«Troonide mängu» näitlejanna: sotsiaaltöötajad röövisid keset ööd minu lapse

Inna-Katrin Hein
Copy
Imik. Pilt on illustreeriv
Imik. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Menusarjas «Troonide mäng» prostituut Mareid kehastanud näiltejanna Josephine Gillan teatas sotsiaalmeedias, et Iisraeli sotsiaaltöötajad röövisid möödunud nädalal keset ööd ta lapse.

31-aastase Gillani tütar Gloria on viiekuune.

Näitlejanna selgituse kohaselt on ta Iisraelis sünnitusjärgset depressiooni ravimas ja ta lapse eest hoolitses teraapiaseansside ajal sõber.

Juhtumi pealtnägijad tegid video, kuidas sotsiaaltöötaja näitlejanna tütre kaasa viib. Teda abistavad politseinikud.

Gillani arvates võivad ta lapse äraviimisega olla seotud lapseröövimisgängid, mille liikmed müüvad röövitud lapsi lastetutele paaridele või pedofiilidele.

Näitlejanna teatas Twitteris: «See oli minu elu kõige raskem hetk. Sotsiaaltöötajad saabusid, kui oli natuke üle südaöö ja viisid lapse kaasa. Nii mina kui mu sõber palusime, et ärge tehke seda, kuid see ei aidanud. Ma ei tea, kus mu laps on».

Gillani sõnul lõhuvad sotsiaaltöötajad ja lastekaitsjad mõttetult inimeste elusid süvenemata, kas on probleemi.

Näitlejanna käivitas leheküljel GoFundMe korjanduse juhuks, kui ta peab advokaadi palkama ja lapse tagasisaamiseks kohtusse minema.

«Ma ei kavatse alla anda ja võitlen oma lapse eest. Neil ei olnud õigust minult last ära võtta. Mitte ühtegi vanemat, kes oma last armastab, ei tohiks lahutada temast,» teatas naine.

Iisraeli meedia teatel asus inglannast näitlejanna sellesse riiki elama, kuna kartis, et Briti sotsiaalhooldus võtab temalt sünnitusjärgse depressiooni tõttu lapse ära.

Josephine Gillan mängis «Troonide mängus» Lord Petyr Baelishi bordelli prostituuti Mareid. Teda nägi selles sarjas 2. hooajast kuni sarja lõpuni.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles