Pildid ja video: maailma seksikaim kalastaja püüab õnge otsa nii suured mereelukad kui kõik mehed (4)

Elu24
Copy
Maailma seksikaim kalapüüdja Emily Riemer.
Maailma seksikaim kalapüüdja Emily Riemer. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Instagramis lööb laineid USA kalastaja Emily Riemer, keda võib mõne arvates pidada lausa maailma seksikaimaks kalapüüdjaks.

24-aastase naine Instagram on täis pilte ja videoid sellest, kuidas ta kala püüab, vahendab Daily Star. Kusjuures enamik neist on tükk maad suuremad, kui Eesti kalameestel kunagi näha õnnestub.

Seksikas kalastaja on kogunud kokku üle 136 000 jälgija, aga põhjust ei tasu otsida ainult tema õngitsemisoskustest – pilkupüüdev on naisterahvas eelkõige seepärast, et on kaamera ees pea alati nappides bikiinides.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capt. Emily Riemer (@emilysriemer) on

Miamist pärit rinnakas kalastaja seilab Florida rannikul ja Kariibidel. Kuigi kalapüük pole lihtne ning Emilyl on nii mõnegi hiiglasliku olevuse paati vinnamisega tükk tegemist, on ta videotes ja piltidel alati laitmatu väljanägemisega.

Enda sõnul pole naine aga bikiinides sugugi seetõttu, et rohkem tähelepanu püüda. «Ma ei kalasta bikiinides, et armas välja näha, vaid sellepärast et see on Flordia kuumuses ja mujal, kus kalastan, väga praktiline,» ütles Emily mullu Sun Online'ile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capt. Emily Riemer (@emilysriemer) on

«Saagiga pilti teha on igati loomulik. Mina lihtsalt juhtun seda tegema bikiinides,» selgitas seksikas kalur. Samuti rääkis Emily, et armastab adrenaliinilaksu, mida saab suurte kaladega «võitlemisest» ning seejärel nende kinnipüüdmisest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capt. Emily Riemer (@emilysriemer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capt. Emily Riemer (@emilysriemer) on

Emily pole ainus kalapüüdja, kes on internetirahva pulsi lakke löönud. Maikuus küttis samamoodi kirgi 52-aastase vanaema kalapüügivideo. Loe selle kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles