Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

TOP 10: need seksvidinad on Eesti suurima erootikapoe müügihitid!

Elu24
Copy

Ühest suurimast Eesti erootikapoest, Hot Lips, leiab iga eestlane endale midagi meelepärast. Tooteid on seinast seina, nii seksikaid peorõivaid kui ka toidulisandeid, ning eelkõige muidugi ohtralt sekslelusid ja -vidinaid. Tootevalikust leiab kõike, mis rahuldab erinevaid soove ning toidab seksfantaasiaid. Elu24 käis sekspoes kohapeal, et uurida, mis on erootikapoe müügihitid!

Sekspoe külastatavus on Hot Lips teenindaja sõnul mitmekülgne ja viimaste aastate jooksul kindlasti kasvanud. Maardus oleva kaupluse asukoht tagab ostjale privaatsuse, mis on eestlasele meelepärasem kui näiteks kesklinna kauplus. «Külastajaid on seinast seina, nii eestlasi, venelasi ning isegi välismaalasi,» kirjeldab teenindaja, kes on erootikapoes teenindanud ka Jaapani turiste. 

Teenindaja sõnul võib igapäevane ostude arv olla seinast seina: «tehakse näiteks 40 kuni 70 ostu päevas.» Need tehakse poes kohapeal, neile ostudele lisanduvad ka netipoe tellimused.

«Erootikapoodi kohapeale satub pigem meesterahvas, sest naised on aramad,» kirjeldab teenindaja. Meesterahvas ostab Eesti naisele sekslelusid pigem tähtpäevade puhul, eriti populaarsed on erootilised tooted sõbrapäeval.

Kaupluse teenindaja rõhutab, et erootikapoe külastust ei tasu karta ning piinlikust tundma ei pea. «Ei ole midagi, millega üllatada saad. Me oleme kõigega harjunud,» lisas teenindaja lõpetuseks, kelle sõnul on kõige vastu, mida Hot Lips kauplusest leiab, huvi tuntud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles