Televaatajate lemmikkanal Kanal 2 toob algaval sügishooajal ekraanile mitmeid uusi saateid ja üllatavaid nägusid

Elu24
Copy
Foto: Konstantin Sednev

Peatselt alustav Kanal 2 sügishooaeg toob ekraanile mitu uut kodumaist saadet, mis haaravad huumori, südamlikkuse ja põnevusega. Armastatud telenägude kõrvale astuvad mitmed uued üllatajad.

Kanal 2 annab telesügisele avapaugu esmaspäeval, 2. septembril. Ekraanile naasevad uudistemagasin «Reporter», Katrin Lusti telemagasin «Kuuuurija» ja meelelahutuslik otsesaade «Õhtu!» 

«Kuuuurija» uue hooaja avasaade puudutab 60 000 eesti inimest, kelle vara võib just selle «Kuuuurija» poolt avastatud seaduselünga tõttu ohus olla. Kuidas see meid kõiki puudutab ja kui paljud on selle tõttu oma varast ilma jäämas, saab teada saatest. 

Foto: Konstantin Sednev

Uudistemagasin «Reporter» ja otsesaade «Õhtu!» stardivad möllu ja kärtsuga avalikult salvestuselt otse publiku keskelt Tallinnas Kristiine keskuse spordibaarist O´Learys, kus on võimalik armastatud Kanal2 saatetegijatega kohtuda, teha pilti ning võtta autogramme. 

Foto: Jake Farra / Foto - Jake Farra

Uute osadega naasevad ka teised senised publikulemmikud nagu «Pilvede all», «Kodutunne», «Päriselu lood», «100 erilist eestlast», «Punane sekund» ja «Jälg» eesotsas Marko Matverega.

«Kodutunne» alustab neljapäeval, 5. septembril kell 20:00

Heategevusliku saatesarja «Kodutunne» uus hooaeg toob ka sel sügisel ekraanile südamlikud lood peredest, kes on jäänud elu hammasrataste vahele ja vajavad väikest tõuget, et ka oma elamisse saada kodutunne ja kodusoojus. Avaosas minnakse appi nelja väikese lapsega noorele perele, et üheskoos sisse puhuda uus elu talule, mis on vahepeal soiku jäänud. 

«Päriselu lood» alustab teisipäeval, 3. septembril kell 20:00

Kevadel vaatajate poolt soojalt vastu võetud kodumaine dokusari «Päriselu lood» naaseb septembris uute osadega. Nii jõuavad teiste teemade seas ekraanile saatejuht Heelia Sillamaa meeleolukad saated eestimaalaste kõige erilisematest ja pöörasematest pidudest ja eestlaste uskumatutest eludest Soomes. Samuti ka Katrin Lusti intrigeeriv dokumentaalsaade triljoni euro väärtuses peidus olevatest maavaradest Eesti maapõues. 

Foto: Jake Farra / Foto - Jake Farra

«100 erilist eestlast» alustab uut hooaega uue saatejuhiga

Kolmapäeval, 4. septembril kell 20:30 stardib uute lustakate episoodidega üllatuslik koguperesaade «100 erilist eestlast». Saate kolmas hooaeg on ehe tõestus sellest, et põnevatest persoonidest meie maal juba puudust ei tule: olgu selleks siis Tõrva külje all tegutsev tanki- ja lennukiehitaja Hillar, või Saaremaa instapoetess Nete, kelle lühiluuletused toovad liblikad kõhtu ka kõige tuimemale inimeseloomale. Uuel hooajal juhib saadet saadetest "Kogujad" ja "Saage tuttavaks" tuntud Leho Lehis. 

Foto: Tairo Lutter

«Pilvede all» uus hooaeg stardib kolmapäeval, 11. septembril kell 21:30

«Pilvede all» 19. hooaeg on eriti sündmusterohke ja eelkõige nende tegelaste jaoks, kes pigem eelistaksid rahulikku ja stabiilset elu. Vanade lemmikute ridadesse on tulemas ka üks uus karakter ning ekraanile naaseb ka üks oodatud tegelane. Samuti lisandub sarjale ka veidi kriminaalset hõngu… Enne uue hooaja algust pakub Kanal 2 kõikidele fännidele erandkorras võimaluse vaadata ära sarja eelmise hooaja viimane episood, et end enne uute sündmuste arengut taas õigele lainele sättida. Eelmise hooaja viimane osa on ekraanil kolmapäeval, 4.septembril kell 21:30. 

Foto: Elisabeth Ellinor

Maailma populaarseim mälumäng «Kuldvillak» taas ekraanil

Pühapäeval, 8. septembril alustab televaatajate lemmikmälumängu «Kuldvillak» uus kaasakiskuv hooaeg, mida juhib karismaatiline ja auhinnatud ajakirjanik Eeva Esse. Traditsiooniliste «Kuldvillaku» saadete sekka mahub ka sel hooajal nii mõnigi erisaade. Nii saab näiteks kaasa elada Eesti olümpiavõitjate peamurdmisele olümpiateemalises erisaates. 

Foto: Raul Mee

«Tõelised kangelased» alustab reedel, 6. septembril kell 20:00

Saatejuht Eeva Esse esitab oma autorisaates “Tõelised kangelased” tuntud eestlastele väljakutse veeta üks tööpäev erinevates nii öelda nähtamatutes, kuid väga olulistes ametites. Meeleolukad reportaažid võtavad televaataja kaasa ühele tööpäevale, kus kuulsatele kaasmaalastele nende staatusest hoolimata järeleandmisi ei tehta. Nii panevad tuntud muusikud, näitlejad, meelelahutajad, poliitikuid ja ettevõtjad end proovile nende jaoks täiesti uues rollis, kus neil tuleb veeta päev näiteks kas lüpsimasina taga, kombaini roolis, ühistranspordis pileteid kontrollides või poeketi kassas kliente teenindades. Teiste toredate tuntud inimeste seas osalevad saates aasta naisartist Lenna Kuurmaa, ärimees Indrek Kasela, näitleja Piret Krumm, lauljad Ott Lepland ja Elina Born, Eesti suurima opositsioonierakonna juht Kaja Kallas ja endine esileedi Evelin Ilves. Kes ja kuidas ning millise tööga saab või ei saa hakkama, näeb juba saates. 

Rober Rool ja Kristjan Ojang panevad Žigulid proovile

Uues seikluslikus saatesarjas «Žiguliga Idablokis» asub kümnepealine reisiseltskond eesotsas «Krimi» endise ja praeguse saatejuhtide Robert Rooli ja Kristjan Ojanguga vanadel Žigulidel automatkale läbi Idabloki. Valgevene ja Ukraina konarlikel ja kohati läbimatutel teedel pannakse proovile nii vana tehnika kui ka reisiseltskonna endi võimed. Kõige selle juures tutvutakse ka kohaliku kultuuri ning kommetega. Kokku kihutavad reisisellid vanadel neljarattalistel suksudel kuus tuhat kilomeetrit. Kui Kristjan Ojangu jaoks on see juba kolmas analoogne reis, siis saatejuht Robert Rool pole varem Žiguli roolis pikemat vahemaad kui poodi piima järele sõitnud.

«Žiguli on üks looduslähedasemaid sõiduvahendeid üldse. Tuul puhub läbi isegi siis, kui aknad on kinni ja kõik lõhnad, mida põllud pakuvad, tulevad ilusti autosse. Reisil on oodata kõigest 35 kraadist kuuma ja kohutavaid teid,» on Ojang ootusärev, kuidas Robi reisil vastu peab. 

Foto: Tõnis Tuuder

«Roaldi retked» alustab teisipäeval, 17.septembril

«Roaldi retked» on Kanal 2 uus globaalne reportaažide sari, milles segunevad hinnatud saatejuhi parimad omadused suhelda inimestega ausalt, otsekoheselt ja südamlikult, ent seekord lisavad vürtsi ja hoogu kirjud kultuurid, uued rahvad ning põnev tundmatus.

Telesarja fookuses on inspireerivad eestlased, kes on läinud unistuste sinilinnu jahile hoopis välismaale. Saatesarja eesmärk ei ole siiski portreteerida üksnes meie kaasmaalaste kõige laiahaardelisemaid ja vingemaid edulugusid, vaid tuua vaatajani ka lihtsad inimesed oma väiksemate võitude ja kaotustega. See tähendab, et saate fookuses võib niisama hästi olla Peruus oma alpakanahkade impeeriumi loonud Viimsist pärit mees kui ka Atlandi ookeani ääres askeetlikult saunatünnis elav endine vabadusvõitleja. 

Foto: Tootja foto

Tuntud meelelahutajad astuvad moelahingusse

Sel sügisel hakkavad moodi looma armastatud Eesti staarid, kes asuvad lahendama globaalset küsimust «Mida selga panna?» Põnev ja lõbus võistlus viib vaataja erakordsele ekskursioonile moetööstuse tagatubadesse. Võistlema hakkavad Lenna Kuurmaa, Anu Saagim, Ott Lepland ja Daniel Levi Viinalass, kel tuleb igas saates individuaalselt või grupis lahendada üks moeülesanne. Kuigi loodavate rõivastega tuleb kaasa staarigarantii, ei piisa vaid nende endi heast tahtest ja maitsest. Kurssi aitab hoida karm, kuid õiglane žürii, kuhu kuuluvad Tallinn Dollsi eestvedaja Mari Martin, moelooja Karolin Kuusik ja üllataja.

Paneme proovile kodumaised suunamudijad

Sügisel Kanal 2 ekraanile jõudev uus pingeline ja lustakas tõsielusari paneb proovile kodumaised suunamudijad, kellel on auahnust ja pealehakkamist mõelda ja tegutseda suurelt ning saada sotsiaalmeedias sama mõjukaks nagu multimiljonärist Instagrami-staar Kylie Jenner - uue põlvkonna iidol, keda mainib enda suurima eeskujuna ka enamik saatesse pürgijaist. Avaliku castingu kaudu valitud võistlejatele juhatavad läbi keeruliste väljakutsete rägastiku teed sellised kodumaised (interneti) kuulsused nagu Hanna Martinson, Juhani Särglep, Victoria Villig ja teised värsked näod.

Saates võisteldakse rivaalitsevate tiimidena, aga omavahel on konkurendid ka kõik tiimiliikmed, seega on tegu tõelise strateegiamänguga - kiiresti tuleb otsustada, kelle huvid on hetkel tähtsamad, tiimi edu või võistleja isiklik ambitsioon? Kes suudab paratamatult pulbitsema hakkavas intriigikatlas selget pead hoida?

Surmavad naised

Katrin Lusti uus autorisaade toob ekraanile sünged lood Eesti naismõrtsukatest. Lust räägib oma saates naistega, kes on haaranud kirve, noa või mõne muu tapariista ja kustutanud oma ema, isa, mehe või juhututtava eluküünla. Dokumentaalsari uurib, miks nad seda tegid ja kas naismõrvareid võib mingil viisil tagant sundida Eestis vohav koduvägivald.

Kas armuleek lööb ekraanil lõkkele?

Uus lustakas suhtesaade «Karvased kosilased» toob kohtingutesse üllatusi ja huumorit. Igas osas tuleb ühel võluval vallalisel valida endale partner kahe kosilase vahel. Kohtingusaate muudab põnevaks ja naljakaks asjaolu, et mõlemad kosilased kannavad loomakostüüme ja neiul või noormehel, kes endale kaaslast otsib, tuleb oma valik teha partneri välimust nägemata. «Karvased kosilased» on uus suhtesaate formaat, mis tõestab, et armastus ei küsi nägu, vanust ega sugu.

Kodumaiste saadete kõrval täiendavad Kanal 2 sügisprogrammi mitmed tuntud ja tunnustatud rahvusvahelised sarjad ja hittfilmid: «Gordon Ramsay põrgukatel», «Lõbutüdruk Bruna», «Doktor Murphy», «Nuuskija», «Langenud naised», «Viiskümmend halli varjundit», «Tomb Raider», «Vihane kaheksa» jpt. 

Kanal 2 sügishooaeg saab hoo sisse esmaspäeval, 2. septembril.

Parima ülevaate sügise programmist saab erisaates «Kanal 2 uus hooaeg», mis on eetris pühapäeval, 1. septembril kell 19:35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles