Mis juhtus? Briti miljonäri 18-aastane tütar leiti basseinipõhjast surnuna

Elu24
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Briti suurärinase Rachel Clacheri 18-aastane tütar leiti surnuna perekonnale kuuluva villa basseinipõhjast, vahendab The Sun.

Briti väljaanne kirjutab, et tüdruk suri varahommikuse supluse ajal.

Suurärinaise tütar Josie Clacher oleks selle kuu lõpus tähistanud oma 19. sünnipäeva.

Tragöödia leidis aset teisipäeval Alaró linnakeses asuvas villas, kus tüdruk koos sõprade ja perekonnaga puhkas. 

Josie oli surmaeelsel õhtul koos sõpradega peol käinud ning järgneval varahommikul leidsid sõbrad tüdruku surnukeha basseinipõhjast. 

Villast kostunud kisa peale kutsus naaber kohale kiirabi ja politsei. Kohale saabunud meedikud üritasid tüdrukut elustada, ent see ei õnnestunud ning 18-aastane Josie tunnistati surnuks sündmuskohal.

Tüdruku täpne surma põhjus on endiselt uurimisel, ent The Sun'i allikate sõnul leidis intsident aset pärast seda, kui noored olid peolt tagasi tulnud.

VAATA ROHKEM PILTE SIIT!

«Lahkamine teeb surma põhjuse selgeks, kuid surnud tüdruk näib olevat pidutsenud koos sõpradega ning naasnud villasse tagasi vaid veidi enne seda, kui ta basseinist leiti,» sõnas allikas.

Josie, üks perekonna kolmest õest, õppis väga mainekas Moreton Hall koolis. Tema isa tegutseb teadaolevalt optometristina ning ema Rachel Clacher asutas 2000. aastal koos vennaga Moneypenny ettevõtte, mille väärtust on üle 100 miljoni naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles