TREILER ⟩ Eesti näitlejatega krimisarja «Nuuskija» uue hooaja sündmused hargnevad Tallinnas

Spekter
Copy
Kirill Käro
Kirill Käro Foto: Pressimaterjal

Täna kell 23.00 alustab Kanal 2s kriminaalse hittsarja «Nuuskija» kolmas hooaeg. Kolmanda hooaja põnevad teemad hargnevad lahti just Tallinnas ning selles löövad kaasa ka mitmed Eesti näitlejad nagu Tambet Tuisk ja Katrin Pärn. 

Rahvusvahelist tähelendu nautiva Ukraina krimisarja «Nuuskija» peategelane on Eestist pärit Kirill Käro. Erakordse lõhnatajuga kriminalisti jaoks, keda hüütakse Nuuskijaks, ei ole saladusi ega lahendamatuid kuritegusid. Uurijad kasutavad tema teeneid kõige keerulisemate juhtumite puhul, kus roima lahendamine tavapäraste meetoditega osutub võimatuks.

Krimisarja «Nuuskija» kolmas hooaeg alustab jahil käigu ajal tapetud endise prokuröri juhtumi uurimisega. Lisaks Nuuskijale asuvad mõrvarit jahtima ka prokuröri sõbrad – aimamata, et neist endist on saanud jahitavad.

Uue hooaja sündmused leiavad aset ja on filmitud peamiselt Tallinnas. Oma isa matustele tulnud Nuuskija leiab eest terve rea salapäraseid asjaolusid, mis tema isa surmaga seotud. Kõik kokku viib selleni, et Nuuskija alustab järjekordset juurdlust, nüüd juba Tallinnas. Selles hooajas saab Nuuskija ka teada tõe oma päritolu kohta, mis ta taas ohtlikku mängu tõmbab.

Krimisarjast sai rahvusvaheline menuk juba esimesel hooajal ja sarja näitamise õigused on tänaseks müüdud mitmekümnesse riiki üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles