Jube video: pisipõnn jäljendab ema ja hüppab kõrgelt voodist alla, kuid murrab peaaegu kaela

Elu24
Copy
Vene vanemad filmisid TikToki videot, mis võinuks pisipojale eluohtlikult lõppeda.
Vene vanemad filmisid TikToki videot, mis võinuks pisipojale eluohtlikult lõppeda. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Venemaal Jekaterinburgis filmisid noored vanemad video, kus naine hüppab mehele sülle, taipamata, et annavad sellega eeskuju pojale, kes kõrgel naril ukerdab.

Vene lapsevanemad filmisid populaarsust koguva sotsiaalmeedia rakenduse TikTok jaoks aegluubis videot, kus naine mehele rõõmsalt sülle hüppab, vahendab The Sun.

See võinuks lõppeda aga kõike muud kui rõõmsalt, kuna ema tegevusest võttis õppust kolmeaastane poeg, kes hüppas seepeale kõrgelt narist alla ning võinuks kaela murda.

Ehmatavast videost on näha, kuidas pisipõnni kael käib kahekorra. The Suni teatel on poisiga siiski kõik korras ja ka videost paistab, et poiss ei teinud õnnetust kukkumisest välja, vaid lõbutses edasi.

Venelaste Sveta Ananasi ja Andrei Bonori video on sotsiaalmeedias aga kirgi kütnud ning paljud nimetavad vanemate käitumist hoolimatuks.

«Vau! See õnnetu laps. Vanemad on liiga enesekesksed, et jätavad oma lapse hooletusse,» kommenteeris üks TikTokis. Nõustus teinegi: «Lapsel võis olla naeratus näol, aga see ei õigusta vanemate hooletust. Mis oleks, kui teie poeg oleks päriselt viga saanud? Häbi teil olgu.»

Ananas, kes on Venemaal sotsiaalmeedia staarina mõnevõrra tuntud, ei nõustunud aga kriitikutega. «Meie vanematel polnud nutitelefone, ma mäletan väga hästi, kuidas ma hüppasin kapi pealt voodisse,» meenutas Ananas oma lapsepõlve, kui kõike veel videole ei jäädvustatud.

TikTok on noorte seas populaarne rakendus, milles jagatakse lühikesi, enamasti vaimukaid videosid. 2018. aasta juuli seisuga kasutab platvormi rohkem kui 500 miljonit inimest üle kogu maailma. Vaata videot Eesti tüdrukutest, kes TikTokis tuntust koguvad, SIIT.

Mis sina arvad, kas vanemad pidanuks olema ettevaatlikumad või on sellised eluohtlikud manöövrid lapsepõlve igati normaalne osa?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles