Politsei eest põgenenud karu jättis majaseina augu

Inna-Katrin Hein
Copy
Karu murdis Colorados majja ja siis sealt välja
Karu murdis Colorados majja ja siis sealt välja Foto: Estes Park Police Department/Facebook

Ameerika Ühendrikides Colorados Estes Parkis murdis näljane karu 9. augustil majja ja kui pererahva kutsutud politsei kohale jõudis, tormas karu majast välja.

Korrakaitsjate arvates võisid karu ligi meelitada maja eesruumis olevad prügikastid, millest levis riknenud toidu lõhna, teatab msn.com.

«See karu vist tundis, et teda tullakse kinni võtma ja tegi kiiresti sääred. Igatahes jättis see karu endast märgi maha, tehes majapidamisruumi seina sisse augu,» teatasid sündmuspaika kontrollinud politseinikud.

Karu murdis Colorados majja ja siis sealt välja
Karu murdis Colorados majja ja siis sealt välja Foto: Estes Park Police Department/Facebook

Korrakaitsjad soovitasid pärast seda juhtumit Colorado elanikel kontrollida, kas kõik uksed ja aknad on kinni, kui nad magama lähevad või kodus ei ole, sest selles osariigis on üsna palju karusid, keda võib inimtoidu lõhn kohale meelitada.

Politsei sõnul on karud nii nutikad, et oskavad ka autouksi avada ja seetõttu tuleks alati kontrollida ka seda, kas autol on uksed suletud. «Vahel lähevad karud majadesse ja kontrollivad autouste lukustatust ka siis, kui toidulõhna ei ole,» jäkasid politseinikud.

Estes Parki politsei esindaja nentis, et karude puhul on tegemist metsloomadega, kes käituvad ettearvamatult ning et karud elagu ikka seal, kus on nende elupiirkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles