Pommuudis! Miley Cyruse ja Liam Hemsworthi lühike abielu on läbi

Elu24
Copy
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth juunis, 2019.
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth juunis, 2019. Foto: Reuters / Scanpix

Poplaulja Miley Cyrus (26) ja näitleja Liam Hemsworth (29) abiellusid eelmise aasta detsembris. Nüüd on nende lühikeseks jäänud abielu läbi!

Popstaar Miley Cyrus ja näitleja Liam Hemsworth on kaheksa kuud pärast abiellumist oma suhte lõpetanud, vahendab people.com.

«Liam ja Miley on nõustunud praegusel hetkel lahutama,» teatas poplaulja esindaja PEOPLE ajakirjale. Ametlik teadaanne andis ka aimu, mis põhjusel abielu purunues: «pidevalt arenevad ja muutuvad kui partnerid ja individuaalid, nad on otsustanud, et see on neile parim, et nad saaks keskenduda endale ja karjäärile.»

Esindaja lisas, et mõlemad jäävad truuks vanemateks oma loomadele, keda nad jagavad. Lõpetuseks paluti nende protsessi ja privaatsust austada.

Kuulujutud Miley ja Liami abielu purunemisest algasid laupäeval, kui poplaulja jagas Instagramis fotot, millel oli näha, et staar ei kandnud oma abielusõrmust. «Pane helituks, kui sa ei taha spämmi,» kirjutas Miley postituse pealkirjas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mute me if you don«t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kõnealune sotsmeedia postitus oli tehtud Itaalias, Como järve ääres, kus Miley hetkel koos Kaitlynn Carteriga puhkab. Ka Kaitlynn läks alles hiljuti oma kallimast, Brody Jennerist lahku - teadaolevalt nädal aega tagasi. Seltskonnastaar on puhkusest mitmeid pilte jaganud, ühel on koos Mileyga paadil. «Kõiguta paati, ära kõiguta paati, kallis,» kirjutas Kaitlynn postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the boat, don»t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Lahkumineku jutud said veel rohkem hoogu, kui Mileyt ning Kaitlynni märgati puhkusel embamas ja üksteist suudlemas. Vaata pilte SIIT.

Just eelmisel kuul tunnistas Miley intevrjuus ajakirjale, kuidas ta ei «mahu abikaasa stereotüüpilisse rolli». Ta lisas, et tema abielu tekitab inimestest segadust, kuid kinnitas, et tema suhe on lihtsalt haruldane.

«Olen küll hetero suhtes, kuid olen siiani naistest seksuaalsel viisil väga huvitatud,» tunnistas Miley.

Viimati jagas Miley koos abikaasaga sotsmeedias ühist pilti mais, ning Liam postitas neist koos pildi üheksa nädalat tagasi. Juuni alguses käis paar koos mosešõul.

Kumbki ei ole suhte lõppu sotsmeedias kommenteerinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle ?

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles