Transsoolise kaunitari Miriami surma ümber tiirlevad kahtlased asjaolud

Elu24
Copy
Miriam Rivera suri 38-aastaselt
Miriam Rivera suri 38-aastaselt Foto: Kuvatõmmis videost

Tõsielutäht Miriam Riviera, kellest sai üleöö vastuoluline kuulsus, kui tegi kaasa tõsielusarjas «There’s Something About Miriam», leiti surnuna. Ta oli 38-aastane.

Mehhiklasest modell, kellest sai esimene transsooline tõsielutäht Briti telekanali Sky One saates, leiti veebruaris surnuna. Tema abikaasa Daniel Cuervo leiab, et Miriami surmaasjaolud on väga kahtlased, kuna ta leiti ülespooduna.

Cuervo, kes elab praegu New Yorgis, sõnas Daily Mail Austraaliale, et abikaasa enesetapp oli lavastatud, kuna ta keeldus sekstööst.

Mees sõnas: «Miriam helistas mulle 5. veebruaril Mehhikost ja ütles, et tal on halb olla ning ta oksendab verd. Ma ütlesin talle, et ta peab haiglasse minema. Ta helistas mulle veel natuke enne lõunat, kui ta kodust lahkus, ja see oli viimane kord, kui ma temast kuulsin.»

Miriam leiti kaks tundi hiljem oma kodust surnuna. Cuervo püüdis abikaasa keha New Yorki tuua, aga see oli juba tuhastatud. 

Transsooline kaunitar Miriam sai tuntuks 2004. aastal kohtingusaates «There’s Something About Miriam». Saade tuli eetrisse aasta pärast selle filmimist, kuna meesosalejad kaebasid produktsioonifirma kohtusse. Meestele ei öeldud enne saadet, et Miriam ei ole bioloogiline naine. Miriam, kes oli siis 21-aastane, avaldas saladuse hooaja viimases saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles