Miks Ines Karu-Salo juuksepikendused eemaldas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Madis Palm

Kaunite pikkade juuste poolest tuntud Ines Karu-Salo rääkis Buduaarile juuksepikenduste panemisest, juuste triibutamisest ning sellest, kuidas ja mis toodetega ta oma juukseid hooldab, kui sageli juuksurit külastab.

«Kõige olulisem on oma peanahka mitte üle kurnata, mina pesen pead vaid üks kuni kaks korda nädalas ja sellest täiesti piisab,» rääkis Ines.

«Juuksurisse ei satu ka rohkem kui kord kvartalis, ka siis piiran vaid juukseotsi ja vahel olen lasknud juukseid ka triibutada,» lisas kaunitar, et lühikeseks ta oma juukseid kindlasti lõigata ei sooviks.

«Juukseid hooldan vaid Joico toodetega, neil on piisavalt lai valik tootesarju ja olen kvaliteediga rahul. Kuid oma juustega olen mõnes mõttes eksperimenteerinud küll, nimelt soovisin aastaid tagasi juustesse tumedaid triipe, lasin need panna juuksepikenduste näol, sest ei julgenud lasta oma juukseid värvida. Ütlen ausalt, et see polnud hea mõte, juuksepikendused segasid tõsiselt elamist, mul tekkisid pusad ja peavalu, eemaldasin pikendused suht kiirelt,” meenutas Ines.

«Igasugu juukselakke- ja geele ma ka ei salli, kui ikka väga vaja soengu püsimiseks, siis jah, aga muidu kindlasti mitte,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles