Galerii: noorte vendade matuserongkäigul osalesid superautod ja sajad tsiklid

Elu24
Copy

Täna toimunud kahe teismelise poisi matuserongkäigul osalesid superautod ja mootorrattad. 13- ja 14-aastase venna elu võttis väidetavalt nende ema.

13-aastase Tristani ja 14-aastase Blake Barrassi surnukehad leiti tänavu 24. mail nende Sheffieldi kodust. Poisid sängitati mulda pere ja sõprade juuresolekul, kirjutas The Sun.

Vennad kanti ühises kirstus Grenoside'i krematooriumisse täna hommikul kella 11 ajal. Matuserongkäigul osales 300 mootorratast ja kaks Lamborghini superautot.

Sõprade ja pere sõnul olid nii Tristan kui ka Blake kiirete autode fännid, seega palusid sugulased kohalikul mootorsõidukite liidul matustel osaleda. Enamus mootorrattaid olid Harley Davidsonid, kuid nende hulgas olid ka Honda, BMW, Suzuki ja Triumph sõidukeid.

Kui poiste valge kirst, millele olid nende nimed graveeritud, krematooriumisse jõudis, mängis kõlaritest Ed Sheerani laul «Thinking Out Loud». 

Politsei on poiste tapmises kinni pidanud nende 34-aastase ema Sarah ja 37-aastase onu Brandon Machini. Kohtuprotsess toimub selle aasta novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles