Vanamees satub «Öölapse» videosse, kus maamehe ramm järele annab ja ta mäša paneb. Vaata, mida Nublu selle peale teeb

Spekter
Copy
Vanamees ja Nublu
Vanamees ja Nublu Foto: Kaader videost

Kõige värskemas «Vanamehe filmi» tiiseris on Vanamees sattunud «Öölapse» videosse, kus tal tuleb Nublut seljas vedada. Kuigi tegemist on tugeva maamehega, siis koorem on raske ja ta paneb mäša. Õnneks on Nublu hea poiss – võtab Vanamehe omakorda selga ja viib koju.

Nublu on juba ammu olnud suur Vanamehe austaja ning nüüd on siis temast filmi jaoks ka nukk tehtud ning oodata on koguni tervet singlit koos videoga.

Vaata, mismoodi Vanamees ja Nublu filmis tuttavaks saavad. «Keš ütleš, et maal midagi ei toimu?? ... Täägi šõbjer kellega ša tahakš minna maale mušši kuulama! ... mlle meeldivad maaaa-naišjed,» kirjutas Vanamees Facebookis videole juurde.

«Vanamehe filmis» on asjad nõnda: Lapšelapsed tulevad suveks maale Vanamehele külla. Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi, kui ka oma lüpsilehma. Jõmpsikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel 24 tundi, et leida lehm üles, enne kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab. Nüüd peavad Vanamees ja lapsed ajaga võidu jooksma ning lehma udara kahjutuks tegema enne kui saladuslik Piimavana lehma maha lööb. Teekonnal seisavad meie kangelašed veel silmitsi festari hipidega, metsakollidega, saekaatrimeestega ning palju muuga.

Apollo Kinodes alates 25. septembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles