Pildid: need on Las Vegases kiirkorras abiellunud kuulsused, lühim abielu kestis vaid 55 tundi

Inna-Katrin Hein
Copy
Üks Las Vegase kiirabiellumise paikadest
Üks Las Vegase kiirabiellumise paikadest Foto: Caro / Neumann /Scanpix

USAs Nevadas asuvat Las Vegast tuntakse nii mängupõrgute kui kiirabiellumise linnana, kus on paari läinud nii kuulsaid kui vähem kuulsaid inimesi, kuid samas on suur osa seal sõlmitud liite jäänud lühiajaliseks.

Las Vegases paneb soovijad paari muusik Elvis Presleyks kehastunud ametnik. Psühholoogide sõnul lähtuvad Las Vegases abiellujad hetkekirest, kuid hiljem leiavad, et nad ei sobi partneriga kokku ja soovivad lahutust või abielu tühistamist. 

People.com ja iltalehti.fi tõid ära 11 kuulsat paari, kes abiellusid Las Vegases ja kellest osal lõppes abielu kiiresti.

Elvis Presley ja Priscilla Anne Beaulieu

Elivs Presley ja Priscilla Anne Beaulieu 1967 oma Las Vegase pulmas
Elivs Presley ja Priscilla Anne Beaulieu 1967 oma Las Vegase pulmas Foto: Hollywood Photo Archiv/MPI/Capital Pictures / HPA/MPI/Scanpix

Las Vegases abiellumise populaarseks muutumise põhjustajaks oli muusik Elvis Presley, kes abiellus seal 1967. aastal Priscilla Anne Beaulieu’ga. Nende pulmapidu toimus Milton Prells Aladdin hotellis ja kohal oli vaid 14 külalist.

Priscilla meenutas aastaid hiljem, et Las Vegase pulm oli äärmiselt ebatavaline ja vaikne, sest nad ei soovinud, et Elvise fännid sellest teada saaksid ja kohale sõidaksid.

Nende abielu kestis kuus aastat ja nad said tütre Lisa Marie Presley.

Britney Spears ja Jason Alexander

Britney Spears 2007
Britney Spears 2007 Foto: ROBERT GALBRAITH / REUTERS/Scanpix
Jason Alexander 2013
Jason Alexander 2013 Foto: MAVRIXONLINE.COM /Scanpix

Laulja Britney Spears ja näitleja Jason Alexander abiellusid Las Vegases 2004. Nad olid lapsepõlvesõbrad, kes ootamatu kire ajel otsustasid Las Vegases olles abielluda. Nende abielu jäi väga lühiajaliseks, kestes vaid 55 tundi.

Spears ja Alexander lasid oma abielu tühistada. Lauljanna kirjutas tühistamisavaldusele, et ta oli tarbinud alkoholi ega saanud aru, mida ta tegi.

Frank Sinatra ja Mia Farrow

Frank Sinatra ja Mia Farrow abiellusid 1966 Las Vegases
Frank Sinatra ja Mia Farrow abiellusid 1966 Las Vegases Foto: Personalities / Credit: TopFoto.co.uk/Scanpix

Kuigi Las Vegases abiellumist seostatakse eelkõige rokikuninga Elvis Presleyga, abielluti ka enne teda seal kiirkorras.

Laulja Frank Sinatra ja ta kolmas naine, näitlejanna Mia Farrow läksid kasiinolinnas paari 1966, pulmapidu toimus Sands hotellis, kuna see oli siis Sinatra elukoht.

Farrow 19-aastane ja Sinatra 48-aastane, kui nad tutvusid.

Sinatra sõber ja ansambli Rat Pack liige Dean Martin sõnas Sinatrale suure vanusevahe kohta: «Sa abiellud Mia Farrowga? Mul on temast vanemat viskit».

Nende abielu kestis kaks aastat ja pärast Farrowst lahkuminekut abiellus Sinatra veel neli korda.

Paul Newman ja Joanne Woodward

Paul Newman ja ta naine Joanne Woodward 1958. aasta filmis «The Long, Hot Summer»
Paul Newman ja ta naine Joanne Woodward 1958. aasta filmis «The Long, Hot Summer» Foto: Rights Managed / JERRY WALD PRODUCTIONS / Ronald/Scanpix

Nende kahe näitleja Las Vegases alguse saanud abielu oli Hollywoodi üks pikemaid. Paul Newman ja Joanne Woodward pandi Las Vegases paari 1958 ja nende abielu kestis 50 aastat kuni Newmani surmani 2008.

«Paul Newman oli staar ja ajastu seksisümbol, kuid temas oli ka teine pool, mida ta näitas vähestele. Mina olen üks neist, kellele ta oma salapoolt näitab, olles tema naine. Meil on sarnane huumorimeel ja me näeme elu ühtemoodi,» sõnas Woodward aastaid hiljem ühes intervjuus.

Newman omakorda selgitas, et tema ja Woodwardi abielu oli segu armastusest, kirest, austusest ja kannatlikkusest.

Neil on kolm tütart: Nell Newman, Melissa Newman ja Claire Olivia Newman.

Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton

Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton 2000
Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton 2000 Foto: LUCY NICHOLSON / AFP/Scanpix

Näitlejanna Angelina Jolie oli enne Brad Pittiga kohtumist abielus Billy Bob Thortoniga.

Kolm aastat kestunud abielu algas 2000. aastal Las Vegases. Jolie ja Thornton olid enne abiellumist tundnud teineteist vähe aega.

«Meie elustiil oli erinev. Angelina oli maailmakodanik ja aktivist, mina vihkasin avalikkuses olemist. See oli ainus põhjus, miks lahku läksime. Tahtsime elada erineval viisil,» sõnas Billy Bob Thornton 2018.

Shia LaBeouf ja Mia Goth

Shia LaBeouf ja Mia Goth 2014
Shia LaBeouf ja Mia Goth 2014 Foto: NEIL HALL / REUTERS/Scanpix

Näitlejad Shia LaBeouf ja Mia Goth kohtusid 2012 filmi «Nymphomaniac» võtetel ja armusid. Nad abiellusid 2016 salaja Las Vegases, kuid nende Viva Las Vegas’ King Tut pulmapaketti kuulus pulmast video tegemine.

LaBeouf tunnistas hiljem, et ta assistent saatis kogemata pulmavideo ka meelelahutusleheküljele TMZ ja selle kaudu sai nende abiellumine avalikuks.

LaBeouf ja Goth said mõni aeg pärast abiellumist teada, et nende abielu ei olnud teatud nüansside tõttu seaduslik ja neil soovitati uuesti abielluda.

Nad tegid seda, avalikustades uuesti abiellumise Ellen DeGenersi jutusaates, kuid juba 2018. aasta septembris läksid nad lahku.

Bruce Willis ja Demi Moore

Bruce Willis ja Demi Moore 1997
Bruce Willis ja Demi Moore 1997 Foto: Eric Gaillard / Reuters/Scanpix

Bruce Willis ja Demi Moore olid 1990. aastate Hollywoodi kuum paar. Nad abiellusid 1987. aastal Las Vegase Golden Nugget hotellis, olles teineteist tundnud vaid kolm kuud.

Hoolimata kiirest paariminekust kestis nende abielu kuni 2000. aastani. Nad said kolm tütart: Rumeri, Scouti ja Tallulah.

Willis ja Moore on seni head sõbrad, «Visa hinge» staar Willis oli kohal, kui Moore abiellus 2005 Ashton Kutcheriga. Moore ja Kutcher läksid lahku 2013.

Willis abiellus 2009 Emma Heminguga ja siis oli Moore nende pulmas.

Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley

Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley 2015
Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley 2015 Foto: Jamie McCarthy / AFP/Scanpix

Laulja Jon Bon Jovi põikas 1989. aasta kontsertturnee ajal korraks Las Vegasesse, et seal 29. aprillil Graceland Wedding kabelis abielluda Dorothea Hurleyga.

Hoolimata Jon Bon Jovi kirevast muusikuelust ja kontsertturneedest, on selle paari abielu kestnud 30 aastat.

Neil on neli last: 1993 sündinud Stephanie Rose, 1995 sündinud Jesse James Louis, 2002 sündinud Jacob Hurley ja 2004 sündinud Romeo Jon.

Cindy Crawford ja Richard Gere

Cindy Crawford 1992
Cindy Crawford 1992 Foto: GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix
Richard Gere 2007
Richard Gere 2007 Foto: Roger Job / REPORTERS /Scanpix

Tippmodell Cindy Crawford ja näitleja Richard Gere abiellusid Las Vegases 1991, kuid juba neli aastat hiljem läksid nad lahku.

«Me ei saanud oma töögraafikute tõttu piisavalt koos olla ja selle tõttu langetasime otsuse lahku minna,» sõnas Crawford aastaid hiljem.

Neil mõlemal on ammu eraldi elu ja nad on abielus. Crawford abiellus 1998 ärimehe Rande Gerberiga ja neil on kaks last.

Richard Gere on alates 2018 abielus avalike suhete nõuniku Alejandra Silvaga, neil on üks laps. Naisel on varasemast suhtest geoloog Govind Friedlandiga veel üks laps.

Nicolas Cage ja Erika Koike

Nicholas Cage ja Erika Koike
Nicholas Cage ja Erika Koike Foto: twitter.com

Üks viimase aja skandaalsemaid abielusid sõlmiti Las Vegases selle aasta märtsis ja see oli väga lühiajaline.

Hollywoodi staar Nicolas Cage abiellus 23. märtsil 2019 meigikunstnik Erika Koikega ja see abielu kestis vaid neli päeva, sest juba 27. märtsil tegi Cage avalduse selle tühistamiseks.

Cage esitatud tühistamisavalduses oli kirjas, et ta oli abiellumise ajal joobes ja ta ei mäleta tseremooniast mitte midagi. Avaldus rahuldasti juunis.  

Cage abiellus 2004 ettekandja Alice Kimiga, neil on ühine laps Kal-El Cage.

Cagel on ka kunagise kallima Christina Fultoniga veel üks laps, kes kannab nime Weston.

Sophie Turner ja Joe Jonas

Sophie Turner ja Joe Jonas
Sophie Turner ja Joe Jonas Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures /Scanpix

Menusarjast «Troonide mäng» tuntud näitlejanna Sophie Turner ja ta kihlatu, muusik Joe Jonas abiellusid selle aasta mais Las Vegases, olles enne seda seal toimunud Ameerika muusikaauhindade galal.

Las Vegase pulmas olid kohal vaid paari lähimad sõbrad.

Selle aasta juulis abiellusid nad teist korda ja siis toimus suur pulm Lõuna-Prantsusmaal Sarriansis, mis asub Avignoni lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles