Nädala uued filmid: pilguheit Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele ja koer, kes meenutab oma elu õppetunde

Spekter
Copy
Foto: IMDB

Kui eelmisel nädalal jõudis kinno küllaltki suur hulk uusi filme, siis sel nädalal vaid kaks. Põhjust kurvastamiseks siiski pole, sest nende seas on linateos, mida filmigurmaanid on pikisilmi oodanud.

Värske treiler: Küpsevad natsid, aeguvad kauboid ja 60ndate kaunitarid! Meki Quentin Tarantino uut filmi «Ükskord Hollywoodis»

Quentin Tarantino film «Ükskord Hollywoodis» viib vaatajad 1969. aasta muutuvasse Los Angelesse, kus teletäht Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja ta kauaaegne kaskadöör Cliff Booth (Brad Pitt) üritavad tegutseda peaaegu tundmatuseni muutunud meelelahutusäris. Lavastaja ja stsenaristi üheksandas filmis on väga palju osatäitjaid ja mitmed süžeeliinid, mis avaldavad austust Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele. Filmis näeb üles astumas ka hiljuti lahkunud Luke Perryt, kes kehastab filmis Scott Lancerit – tegelast aastatel 1968-1970 USA telekanalil CBS jooksnud vesterni-telesarjast «Lancer» (analoogiline Eestiski jooksnud «Bonanzaga»).

Kahekordse Oscari-võitja Tarantino jaoks on tegu üheksanda soolofilmiga ning taaskord on kultuslavastaja suutnud enda ümber koondada nimeka näitlejate nimistu. Filmis astuvad lisaks juba eelnimetatuile üles Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, James Marsden, Tim Roth, Emile Hirsch, Damian Lewis, Bruce Dern, Michael Madsen, Damon Herriman, Lena Dunham, Rumer Willis, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Scoot McNairy jt

Tehnilise meeskonna osas on Tarantino kampa löönud oma sagedase partner-operaatori Robert Richardsoniga, kostüüme teeb Arianne Phillips («Walk the Line») ning kunstnikutöö autorid on Barbara Ling ja Nancy Haigh («The Ballad of Buster Scruggs», «No Country for Old Men»).

Apollo Kinodes alates 16. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

«Elu läbi koera silmade» on südamlik lugu neljajalgsest sõbrast, kes sarnaselt oma peremehele on andunud rallifänn

«Elu läbi koera silmade» on südamlik, vaimukas ja hoogne lugu koerast nimega Enzo. Koer, kes jumaldab kiiret sõitu, kummivingu ja bensiinihaisu - tegemist on tõelise rallifänniga.

Filmis meenutab Enzo kõiki neid elu õppetunde, mida õppis ta oma võidusõiduautojuhist omanikult Dennylt. Enzo sisemonoloogid teeb vaatajale kuuldavaks Oscari-võitja Kevin Costner. Filmi kahejalgsed staarid on Milo Ventimiglia (Enzo peremees Danny) ja Amanda Seyfried (Danny eluarmastus).

Apollo Kinodes alates 16. augustist 2019.

Osta pilet ja vaata seansside aegu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles