Põnevusfilmis «Haide linn: 47 meetri sügavuses 2» tuleb seiklusjanulistel noortel pääseda veealusest iidsest maiade linnast enne, kui nad nahka pistetakse

Spekter
Copy
Foto: IMDB

Peagi kinodesse jõudvas põnevusfilmis «Haide linn: 47 meetri sügavuses 2» sukelduvad seiklusjanulised ja uudishimulikud noored vee alla vajunud iidsesse maiade linna, kust eluga pääsemiseks tuleb neil väga kiiresti tegutseda.

Seiklusi otsivad noored Mia (Sophie Nelisse), Sasha (Corinne Foxx), Nicole (Sistine Stallone) ja Alexa (Brianne Tju) otsustavad sukelduda iidsesse, vee alla vajunud maiade linna, mis on leitud ning mida parasjagu kaardistatakse. Varemetesse jõudes vajub sissepääs aga kokku ning tüdrukud peavad välja pääsemiseks leidma tee läbi koobaste ning tunnelite enne, kui õhk otsa saab. Kõige tipuks avastavad nad, et ei ole seal linnas sugugi üksi, vaid nad on sattunud väga näljaste mõrtsukhaide elupaika.

Filmi peaosades näeme noort tõusvat tähte Sophie Nelisse («The Book Thief»), sarjadest «Seks ja linn» ning «Metsik põhjala» tuntud John Corbetti, Hollywoodi legendide Sylvester Stallone ja Jamie Foxxi tütreid, kes oma vanemate jälgedes käivad ja lõpuks ka hirmuäratavaid ning tõetruid mõrtsukhaisid.

Apollo Kinodes alates 23. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles