Pidulikuks galaks lase seljale tikkida pitstattoo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused
17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused Foto: Viktor Burkivski/Jelena Rudi

17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused.

Ka naiste riietumiskood oli seekord üllatavalt ekstravagantne.

Balli šikim paar olid vaieldamatult Heli ja Enn Veskimägi

Tööandjate keskliidu juht, ASi Standard omanik Enn Veskimägi ja tema abikaasa, profikosmeetika sarja Gatineau maaletooja Heli Veskimägi, püüdsid pilke nii oma moeka rõivastumisstiiliga, kui ka filigraanse tantsuoskusega.

Vabariigi aastapäeva ballidel aastast aastasse efektsete tualettidega pilke püüdnud daam oli seekord riietunud trendikasse lillasse nappi pluusikesse, kelmikasse volangidega seelikusse ja seksikatesse küünarnukini ulatuvatesse mustadesse siidkinnastesse.

Balli avavalsi tegi priimabaleriin Kaie Kõrb

Teiste seas keerutas, kaunis šokolaadikarva siidist ja pitsist ballikleidis, tantsujalga ka endanimelist balletikooli juhatav priimabaleriin Kaie Kõrb. 

Balli ekstravagantseim peakate oli Jelena Tsurkanil

Näiteks kandis kunstigalerii Rios Art omaniku Valeri Tsurkani abikaasa Jelena traditsioonilise ballikleidi asemel hoopis brokaadist pikki pükse.

Ka soenguga polnud daam pead murdnud vaid köitis külaliste tähelepanu hoopis uhke naaritsasabadest ning kulla-ja kristallidega ehitud peakattega.

Ballile võib minna ka šortsides

Üks julge näitsik oli aga kleidi asemel jalga tõmmanud hoopis mustad siidist šortsid, mida ehdis maani slepp. Pilke köitsid ka kaunitari veripunased killer kontsadega kingakesed.

Aksessuaaride asemel pitstattoo

Kõige sensuaalsemat rõivakoodi demonstreeris aga blondide kiharatega daam. kes oli lasknud oma paljale seljale tikkida pitstattoo.

Kiika pildigaleriid!

Millne neist on sinu lemmikkostüüm?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles