Pildid ja video: Brasiilia gängijuht üritas oma teismeliseks tütreks kehastununa vanglast põgeneda (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva üritas oma tütreks kehastanuna vanglast põgeneda
Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva üritas oma tütreks kehastanuna vanglast põgeneda Foto: / AP/Scanpix

Brasiilias üritas tuntud gängijuht 3. augustil, kui teda külastas ta teismeline tütar, Rio de Janeiro lääneosas asuvast Gericinó vanglast põgeneda.

Clauvino da Silva, hüüdbimega Shorty, pani endale selga tütre riided ja pähe tütre nägu meenutava maski, kuid kui ta tahtis vanglast lahkuda, siis tundus ta vangivalvuritele väga närviline ja ta tabati, teatab theguardian.com.

Mees tahtis enda asemele jätta vanglasse oma 19-aastase tütre. Politsei uurib, kas tütar oli isa põgenemisplaaniga seotud.

Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva üritas oma tütreks kehastanuna vanglast põgeneda
Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva üritas oma tütreks kehastanuna vanglast põgeneda Foto: Secretariat of Penitentiary Administration of Rio de Janeiro / AP/Scanpix

Brasiilia Rio osariigi vanglaamet avaldas fotod, millel on da Silvat näha silikoonist maskis ja tumedate pikkade juustega parukas. Jalas on tal kitsad naiste teksapüksid ning seljas roosa T-särk, millel on sõõrikupilt, halli värvi kampsun ja vihmamantel. Jalas olid tal tütre valged suvesandaalid.  

Amet avaldas ka video, millel on näha gängijuhti maski peast võtmas ja oma nime ütlemas.

Roosa T-särk, mask ja parukas, mida Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva kasutas vanglast põgenemise katsel
Roosa T-särk, mask ja parukas, mida Brasiilia gängijuht Clauvino da Silva kasutas vanglast põgenemise katsel Foto: / AP/Scanpix

Brasiilia politsei teatel on da Silva juhtfiguur riigi ühes kurikuulsamas Comando Vermelho (Punane Käsk) gängis, mille kontrolli all on Rio piirkonna narkokaubandus.

Pärast tavavangla põgenemiskatset viidi da Silva maksimumturvalisusega vanglasse ja teda ootavad ees distsiplinaarkaristused,  millest üks on üksikvangistus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles