Näitleja Julianne Hough avaldas alasti võttes suure uudise

Elu24
Copy
Julianne Hough.
Julianne Hough. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures / TM/ROT/Capital Pictures

Näitleja, laulja ja tantsija Julianne Hough avaldas naiste ajakirja kaanel, et ta ei ole heteroseksuaalne.

31-aastane Julianne Hough, kes on praegu abielus hokimängija Brooks Laichiga, näitas naiste terviseajakirja kaante vahel oma imelist tantsijakeha, vahendas The Sun.

Hough rääkis ajakirjale antud intervjuu ajal ka momendist, kus ta avaldas oma abikaasale tõe oma seksuaalsuse kohta. Hough lisas, et abikaasa oli uudisest natuke üllatunud, kuid aktsepteeris naise biseksuaalsust.

Tantsija sõnas, et ta tunneb seda kõike abikaasale rääkides kindlalt, ning ei pelga nüüd enam ka tulevikku vaadata.

Julianne Hough
Julianne Hough Foto: LJ/ADM/Capital Pictures / LJ/ADM/Capital Pictures

Ameerika talendisaate kohtunik Hough oli enne abikaasale rääkimist natuke kõhkleval seisukohal. «Ma püüdsin leida sidet naise vahel, kes ei vaja midagi, ning väikese tüdruku vahel, kes otsib abikaasalt kaitsest. Ma mõtlesin tükk aega, kas ta ikka armastab seda versiooni minust?»

«Aga mida enam ma enda sisemist mina tundma õppisin, seda atraktiivsemaks Brooks minu jaoks muutus. Nüüd on meie suhe intiimsem kui kunagi varem.»

Julianne Hough selgitas ka alasti fotosessiooni tagamaid. 

«Ma ei tahtnud tagasihoidlikku fotosid, kus ma varjan oma keha. Ma tahtsin teha midagi, kus ma tunnen end vabana. Nüüd ma käin tihti alasti ringi ja see meeldib mulle.»

Brooks Laich ja Julianne Hough.
Brooks Laich ja Julianne Hough. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Selle aasta alguses teatasid Julianne ja Brooks, et nad püüavad kunstliku viljastamise teel last saada, pärast seda, kui võitlus endometrioosi vastu on loomulikul teel lapse saamise keeruliseks teinud. 

Endometrioos on haigus, mille puhul emakaõõnt voorderdavat limaskesta (endomeetriumi) kudet kasvab ja toimib väljaspool emakat. Tavaliselt on endometrioosi kolded munasarjades, emakas, kõhukelmel, soole ja kusepõie pinnal, harvem ka mujal.

Vaata Julianne Houghi alasti fotosessiooni SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles