Balli avavalsi tegi priimabaleriin Kaie Kõrb

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused
17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused Foto: Viktor Burkivski/Jelena Rudi

17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused.

Balli avavalsiks suundus esimesena parketile priimabaleriin Kaie Kõrb.

Seekordse Vene Balli märksõnaks oli Hõbeajastu maskiball. Estonia Kontserdisaalis toimunud jõulu-eelne viies traditsiooniline suur pidu oli kohale meelitanud paljusid prominente.

Teiste seas keerutas, kaunis šokolaadikarva siidist ja pitsist ballikleidis, tantsujalga ka endanimelist balletikooli juhatav priimabaleriin Kaie Kõrb. 

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles