Galerii: Intsikurmu teine päev jätkub mõnusate emotsioonide ja hingeliste vibe'idega (2)

Elu24
Copy

Intsikurmu muusika- ja kunstifestival toob kahe päeva jooksul Põlva keskusesse üle 10 000 inimese.

Intsikurmu on loovuse ja hoolivuse kohtumispaik, mida külastavad inimesed, kes peavad lugu endast, oma lähedastest, kultuurist, keskkonnast ning kunsti erinevatest vormidest. Intsikurmu hindab kõrget kvaliteeti nii valguse- ja videoinstallatsioonides, kunstitaiestes, välikohvikutes, olemise- ja mõtlemisealades kui ka loomulikult muusikas, mis on festivali keskmeks.

Nad kutsuvad inimesi pöörduma metsapõue, et leida sealt muusika ja kunsti kaudu ennast ja meie esivanemaid. Laiahaardelisest muusika- ja kunstiprogrammist õhkub soojust, mis mõjub üleüldise igapäevamüra keskel tervendavalt. Kõik, mis metsapargis sünnib, on kantud suurmeeste Jakob Hurda ja Jaan Vahtra vaimust.

«Hoiame ajalugu, luues uut. Oleme rahvusvahelised ja avatud, unustamata oma kõige lähemat naabrimeest. Anname võimaluse kasvamiseks ning hingerahu leidmiseks,» kirjutavad nad kodulehel.

Intsikurmu tähendab inimesi: korraldajad, publik ning kunstnikud, kes moodustavad festivali ajal metsapargis ühtselt hingava terviku. Festivali eesmärk on süvendada inimestes kultuuriarmastust, inspireerida loomingulisi ettevõtmisi, anda edasi hoolivust ja üksteist märkavaid väärtushinnanguid.

Intsikurmu on muusika ja kunsti arvamusfestival, kus ühiseid väärtusi kandvad erinevate elualade inimesed leiavad inspiratsiooni uuteks loovateks ja ühiskonda edasiviivateks ettevõtmisteks.

Puhas loodus, hea muusika, toredad inimesed, kvaliteetne söök ja jook, esteetiliselt nauditav festivali ala, erilahendused esinemispaikades – see on suurim hea muusika ja kunsti festival Eestis, see on Intsikurmu Festival.

Täna jätkub festivali teine päev. Vaata galeriist, mis Põlvas toimub.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles