Suur pildigalerii: grandioosne Vene Ball Estonia Kontserdisaalis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. detsembril toimus Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis jõulu-eelne viies traditsiooniline Vene Ball nendele, kellele meeldivad peod, karnevalid, tantsud, ananassid šampanjas ning üllatused.

Seekordse Vene Balli märksõnaks oli Hõbeajastu maskiball. Estonia Kontserdisaalis toimunud jõulu-eelne viies traditsiooniline suur pidu oli kohale meelitanud paljusid prominente.

Teiste seas keerutasid tantsujalga kunagine Estonia teatri priimabaleriin Kaie Kõrb, kunstigalerii Rios omanik Valeri Tsurkan koos abikaasaga, Tööandjate keskliidu volikogu esimees Enn Veskimägi koos abikaasaga, endine kultuuriminister Laine Randjärv, jpt.

Unustamatut Hõbeajastu meeleolu aitas luua suurepärane puhkpilliorkester, Vene romansi šarm, grandioosne peokava, šampanja, seltskondlikud tantsud, salapärased maskid ja briljantide loosimine. Õhtut kroonis balli kuninganna ja kuninga valimine.

Vaata suurt peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles