Moemaailm kihab: Victoria Secretsi kuulsaid ja kauneid ingleid me seekord suurel laval ei näe?

Elu24
Copy
Modellid Nadine Leopold, Shanina Shaik, Herieth Paul, Barbara Fialho, Toni Garrn ja Aiden Curtiss 2018. aasta Victoria Secretsi moeshow ajal.
Modellid Nadine Leopold, Shanina Shaik, Herieth Paul, Barbara Fialho, Toni Garrn ja Aiden Curtiss 2018. aasta Victoria Secretsi moeshow ajal. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Iga-aastane Victoria Secretsi moeshow jääb ära. Seda vähemalt Austraalia modelli Shanina Shaiki sõnul.

Austraallasest modell Shanina Shaik sõnas kohalikule väljaandele The Daily Telegraph: «Kahjuks tänavu Victoria Secretsi moeshow'd ei toimu.»

Modell lisas: «See on midagi, millega ma pole harjunud, sest iga aasta umbes samal ajal treenin ma nagu ingel. Aga tulevikus juhtub midagi, selles ma olen kindel. Ma usun, et nad töötavad brändimise kallal ja leiavad uusi viise, kuidas seda showd teha, sest see on maailma parim show.»

Shaik on moeshow ajal peenet pesu kandnud aastatel 2011, 2012, 2014, 2015, ja 2018.

Firma ise pole ametlikku teadaannet oma kuulsa show ärajäämise kohta teinud.

Shanina Shaik 2018. aasta moeshow ajal.
Shanina Shaik 2018. aasta moeshow ajal. Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures / JP/MPI/Capital Pictures

Kuigi see teade tuli ootamatult, siis ei ole show ärajäämine enam uudis. The New York Times kirjutas juba mais, et pärast 24 aastat ei kanna telekanalid seda madalate reitingute tõttu üle, vahendas Hello.

Victoria Secreti emafirma L Brands tegevjuht Leslie Wexner sõnas, et firmas on praegu käimas suured muutused. Ta lisas, et mood on muutuv ala ning kasvamiseks tuleb õppida ja areneda. 

Firmale tõmbas negatiivset vastukaja kaela L Brands turundusjuht Ed Razek, kes ütles novembrikuises Vogue numbris, et pluss-suuruses ja transseksuaalsetel modellidel pole «moepiiblis» kohta.

Vaata videot Victoria Secreti moeshow'st, kus mitmed maailmakuulsad artistid saadavad imekauneid modelle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles