«Star Treki» näitlejat Chris Obit süüdistatakse vägistamistes

Inna-Katrin Hein
Copy
Chris Obi klingon T’Kuvmana seriaalis «Star Trek: Discovery»
Chris Obi klingon T’Kuvmana seriaalis «Star Trek: Discovery» Foto: twitter.com

Netflixi ulmesarjas «Star Trek: Discovery» klingon T’Kuvmat kehastanud näitlejat Chris Obit süüdistatakse vägistamistes ja seksuaalrünnakutes.

51-aastane staar arreteeriti Londonis Heathrow lennujaamas, kui ta oli tagasi saabunud USAst Los Angelesest, teatab dailymail.co.uk.

Politseiuurijate sõnul süüdistavad kuus naist Obit, kelle kodanikunimi on Christopher Ogugua, seksuaalses ahistamises ja vägistamistes, mis toimusid ajavahemikul 2012. aasta juulist kuni 2018. aasta augustini staari Notting Hilli villas.

Need naised olid 20. eluaastates näitlejaüliõpilased, kellele Obi oma kodus eratunde andis. Eelkõige tegeleti armustseenidega.

Briti meedia teatel vabastati Obi kautsjoni vastu ning ta eitab ahistamist ja vägistamist.

Obi kehastas klingonite juhti T’Kuvmat «Star Treki» kahes 2017. aasta osas. Ta on mänginud ka filmides «Snow White and the Huntsman» koos Charlize Theroniga ja «Ghost in the Shell» koos Scarlett Johanssoniga.

Lisaks on tal rollid menukates telesarjades «Doctor Who», «American Gods» ja «Death in Paradise».

Obi lõpetas Londonis teatrikooli 2001 ja ta töötab Actor in Session teatrikooli kunstilise juhina.

Chris Obi
Chris Obi Foto: twitter.com

Londoni politsei kinnitas, et kuus naist tegid neile eraldi avaldused, mille kohaselt leidsid nendega Notting Hilli piirkonnas asuvas majas aset seksuaalsed ahistamised ja vägistamised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles