Video: mees üllatas naist Amazoni pakiga, kuid tegelikult oli see.... (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Amazoni pakk.
Amazoni pakk. Foto: BRIAN SNYDER / REUTERS / SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Põhja-Carolinas Dunnis elav Mac McGuire üllatas oma naist Emilyt ta sünnipäeva puhul Amazoni pakiga, kuid see siiski ei olnud postipakk.

Mac McGuire tellis naisele, kes on agar internetis šoppaja, pagaritöökojast Sweet Dreams Bakery Amazoni paki kujulise tordi, mis paistis nagu päris pakk, teatab msn.com.

Pere avalikustas juhtunu sotsiaalmeedias, kus naine ka selgitas, et ta tõesti pidas seda alguses Amazonist tellitud kauba pakiks.

Mees tellis naisele sünnipäevaks Amazoni paki kujulise tordi
Mees tellis naisele sünnipäevaks Amazoni paki kujulise tordi Foto: twitter.com

«Ma arvasin alguses, et see on päris pakk. Kui sain aru, et tegemist on tordiga, ei suutnud ma naeru tagasi hoida. See oli nii naljakas!» sõnas ameeriklanna.

Amazoni paki tort koosnes biskviidist, šokolaaditäidisest, või- ja vanillikreemist.

Tordil oli ka suhkruvaabast «saadetisdokument» koos naise nime ja aadressiga 1234 Birthday Lane, mis viitas sünnipäevale.

Emily McGuire sõnul viskavad pereliikmed ta üle nalja, et ta on šoppamissõltlane, kuna ta igal nädalal ostab Amazonist midagi ning tal on kodus alles palju Amazoni kauba pakke.

«Kui mu meest varem ärritas minu pidev šoppamine ja pakihunnik, siis nüüd suhtub ta sellesse huumoriga. Seda näitas Amazoni paki kujuline tort,» nentis naine.

Sweet Dreams Bakery üks omanikke, Trena Norris sõnas, et sellise ebatavalise tordi tegemine oli korraga naljakas ja huvitav ning see võimaldas tal eksperimenteerida.

Norrise teatel on Mac McGuire tellitud tort nende pagaitöökojast tellitud tortidest kõige ebatavalisem.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles