Möllu kogu raha eest! Märuliveteranid Jackie ja Arnold kütavad kirgi Vene-Hiina pimestavalt kirevas «Draakoni pitseri saladuses»

Spekter
Copy
Jackie Chan ja Arnold Schwarzenegger filmis «Draakoni pitseri saladus»
Jackie Chan ja Arnold Schwarzenegger filmis «Draakoni pitseri saladus» Foto: IMDB

Pärast mitut pikka ja piinarikast tootmisaastat jõuab viimaks kinoekraanidele Venemaa ja Hiina koostöös valminud eriefektide rohke fantaasiaseiklus «Draakoni pitseri saladus» (The Mystery of Dragon Seal: Journey to China), milles astuvad üles USA märulilegendid Arnold Schwarzenegger ja Jackie Chan.

Jonathan Green (Jason Flemyng) on inglise rändur ja maadeuurija. Vapper rändur on oma avastustega küllaga tuntust kogunud. Tema tegemiste vastu tunnevad huvi isegi kuningad ja keisrid. Jõudmata välja puhata veel eelmisest ekspeditsioonist, asub Jonathan jälle teele. Sel korral teeb keiser talle ülesandeks kaardistada maa-ala, kuhu pole veel kunagi ühegi ränduri jalg astunud. Seigeldes ja kaardistades uusi territooriume, satub Green juhuslikult täiesti tundmatutele Hiina aladele, kus teda ootavad ohtlikud seiklused, maagia ja müstilised olevused.

Koos kogenud seiklejaga näeme iidseid linnu, kohtume kaunite printsessidega, tutvume surmavate võitluskunstide ja kõigi draakonite valitsejaga. Seega tuleb Greenil lisaks kaartide koostamisele, lahendada musta draakoni saladus ja kohtuda jubeda Viiga, kelle silma ei maksaks kellelgi vaadata.

Kirsiks todil on mõistagi aga legendaarsed märulimehed, keda treileri kohaselt ootab ees pikka aega oodatud kohtumine – mida on see kahtlemata ka kinopubliku jaoks. 

Tegu on järjega vene rezissöör Oleg Steptšenko 2014. aasta filmile «Forbidden Kingdom», mis põhines Gogoli tuntud lool «Vii». Et linalugu osutus viie aasta eest Venemaa kinodes väga menukaks, otsustati teha enneolematult võimas järg, kuhu investeeriti oma poolsada miljonit dollarit. 2017. aastal filmima asutud ekraaniseiklus takerdus aga pikalt produktsioonipartnerite omavahelistesse kisklemistesse, mistõttu näeme filmi alles nüüd. 

Filmis teeb saadiku rollis ülesastumise ka äsja meie seast lahkunud näitleja Rutger Hauer ning samuti «Troonide mängus» Tywin Lannisteri kehastanud inglise näitleja Charles Dance.

Apollo Kinodes alates 27. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles