Hertsoginna Meghan on briti Vogue’i septembrinumbri külalistoimetaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti Vogue'i septembrinumber, mille peatoimetajaks on hertsoginna Meghan, kannab pealkirja «Forces for Change»
Briti Vogue'i septembrinumber, mille peatoimetajaks on hertsoginna Meghan, kannab pealkirja «Forces for Change» Foto: HANDOUT / REUTERS/Scanpix

Briti Sussexi hertsoginna Meghani ja ta mehe, prints Harry ühisel Instagrami kontol teatati täna, 29. juulil, et Meghan on briti Vogue’i septembrinumbri külalistoimetaja.

Tegemist on esimese korraga, mil sel 103-aastasel elustiiliajakirjal on selline peatoimetaja, teatab Yahoo Entertainment.

Vogue'i esindajate teatel andis Meghan külalistoimetajana selged juhised, mida ta numbris näha tahab.

Sussexi hertsoginna Meghan Kensingtoni palees valmistamas ette briti Vogue'i septembrinumbrit
Sussexi hertsoginna Meghan Kensingtoni palees valmistamas ette briti Vogue'i septembrinumbrit Foto: HANDOUT / REUTERS

Ajakirja tegelik peatoimetaja Edward Enninfull avalikustas, et tema ja Meghan valisid koos fotograaf Peter Lindberghi tehtud fotod, mida näeb septembrinumbris.

Fotograaf Lindberghi teatel oli hertsoginna Meghanil selge nägemus, mis peab piltidel olema. 

«Tahan fotosid, millel olevatel inimestel on tedertähnid,» olevat Meghan fotograafile öelnud.

Lindbergh lisas, et ka talle meeldivad tedretähnid ja selle tõttu oli tal selliseid fotosid huvitav teha.

Lindbergh ja hertsoginna Meghan on varem kokku puutunud, sest Lindbergh oli see fotograaf, kes jäädvustas Meghan Markle’i 2016. aastal ajakirja Vanity Fair jaoks.

Meghan andis sellele väljaandele intervjuu, milles ta rääkis esmakordselt avalikult oma suhtest prints Harryga. Ka siis avaldati Meghanist fotod, millel on näha tema tedretähne.

Sõber ja meigikunstnik Daniel Martin sõnas, et Meghanile meeldivad ta tedretähnid ja ta ei soovinud neid peita isegi oma pulmas. Selle tõttu oli tal siis väga kerge meik.

«Harry tänas mind pärast nende abiellumist, et ma ei katnud ta naist «krohvikihiga», vaid ta nägi välja ilus ja loomulik,» meenutas meigikunstnik.

2017. aastal andis Meghan ühe intervjuu, milles sõnas, et ta sai aastaid tagasi tedretähnide kohta nõuande, mida on ta on järginud.

«Nüüdisajal üritatakse tedretähne peita ja varjata, kuna arvatakse, et need teevad näo koledaks. See ei ole nii. Kõigile, kellel on tedretähnid, soovitan neid mitte varjata. Mu isa ütles mulle, kui olin laps, et nägu ilma tedretähnideta on nagu öö ilma tähtedeta. Olen alati seda meeles pidanud,» lausus Meghan intervjuus.

Meghan Markle ja prints Harry kihlusid 2017 sügisel ja abiellusid 19. mail 2018. Nende poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail 2019.

Prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison lapse ristimispäeva fotol 6. juulil 2019
Prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison lapse ristimispäeva fotol 6. juulil 2019 Foto: Chris Allerton/ / AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles