Video: ameeriklane sai Uberi sõidu ajal eriskummalise üllatuse osaliseks

Elu24
Copy
Uber. Pilt on illustratiivne.
Uber. Pilt on illustratiivne. Foto: Ryan Remiorz/The Canadian Press/PA Images

Ameeriklane sai Uberi sõidu ajal eriti kummalise üllatuse osaliseks, mida ta oma sotsiaalmeedias ka jagas. Twitteris on video teeninud juba ligi 400 tuhat reaktsiooni, ning postitust on jagatud üle 100 tuhande korra. 

Eriskummaline hetk, mis järjest populaarsust kogub, algas sellest, et Uberil tuli küljest autorool. Kuigi hetk, millal rool lahti tuleb, videol salvestatud ei ole, on sellel selgelt näha, kuidas Uberi juht proovib rooli tagasi saada.

«Mu Uberil tuli autorool küljest ära,» kirjutas ameeriklane oma Twitteri postituses ning lisas kolm nutunägu. Eeldatavasti esialgu Snapchat rakenduses filmitud video peale on ka lisatud täpsustav detail, mille kohaselt tuli rool ära keset sõitu.

Seali hittloo «Kiss from a rose» taustal keerab naissoost Uberi juht lahti tulnud rooli kord paremale, kord vasakule. Samal ajal on näha, kuidas armatuuril vilguvad mitmed tuled. 

Ühel hetkel saab nisterahvas rooli tagasi ning lausub rahulikult kolm korda: «okei.» Video katkeb, kuid tundub, et sõit sai jätkuda, kuna Uberi juht sai rooli korda.

Uberi sõidu tellinud ameeriklane kirjutas päev hiljem, et ei andnud juhile jootraha ega vajutanud sõidu hindamisel ühtegi tärnikest. Ta lisas, et raha pole oluline ja, et ta oleks võinud tol päeval surra. «Võite meid siin välja lasta, proua,» lisas ta lõpetuseks.

Eelneva postituse all sai ameeriklane mõned negatiivsed kommentaarid, mis astusid Uberi juhi kaitseks välja. Selle peale vastas video autor järgmiselt: «päeva lõpuks ei ole vahet, kas ma jätsin jootraha või mitte ega see, et see ei olnud talle esimene kord, kui nii juhtus. Mis siis kui see oleks keset maanteed juhtunud? Paljud inimesed oleks võinud avariisse sattuda.» Lõpetuseks palus ta negatiivseid kommentaare mitte jätta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles