Tragöödia või rumalus? Lapsed surid, kui isa nad terveks päevaks autosse unustas

Elu24
Copy
Kaksikud. Pilt on illustreeriv
Kaksikud. Pilt on illustreeriv Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia /Scanpix

New Yorgis elav Juan Rodriguez «unustas» oma lapsed kaheksaks tunniks autosse, kui väljas oli 30 kraadi sooja. Auto juurde naastes olid lapsed surnud.

Reedel leidis New Yorgis aset traagiline sündmus. Juan Rodriguez läks hommikul kell 8 veteranide liidu keskusesse tööle, parkis auto tee äärde ning toimetas terve päeva nagu ikka, vahendas The Sun. Õhtul kell 16 auto juurde naastes avastas Juan, et kaksikud Luna ja Phoenix olid samuti hommikul autos.

Nüüd, kaheksa tundi ja 30 kraadi hiljem, olid hiljuti aastast sünnipäeva tähistanud kaksikud surnud.

Sest isa oli lapsed autosse unustanud.

Pealtnägijate sõnul karjus isa auto juures: «Ma tapsin oma lapsed!»

Esmaste raportite sõnul oli mõlema lapse suus valge vaht. Väljas oli terve päeva umbes 30 kraadi sooja, mis tähendab, et kinnises autos võis temperatuur olla isegi kaks korda kõrgem.

39-aastane isa arreteeriti ja talle esitati süüdistus tahtmatus tapmises ning surma põhjustamises hooletusest. Juan Rodriguez'il on eelmisest suhtes veel kaks last, kes peavad nüüd ilma õe-venna ja isata üles kasvama.

Juan Rodriguez'i naaber rajas Luna ja Phoenixi auks nende kodutänavale küünaldest mälestuspaiga.

Vaid eelmisel kuul päästsid Briti tuletõrjujad kinnisest autost 18 kuuse lapse. Ema oli lapse 25 kraadise kuumaga autosse jätnud ja teise lapsega poodi läinud. Möödakäijad kuulsid autosse jäetud lapse nuttu. Laps oli autos olnud umbes tund, kui tuletõrje Nissani maasturi akna puru lõi ja lapse päästsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles