Amy Winehouse'i heroiinisõltlaseks teinud narkarist eksabikaasa nõuab lauljanna varandust

Elu24
Copy
Amy Winehouse'i heroiinisõltlaseks teinud eksabikaasa nõuab lauljanna varandust
Amy Winehouse'i heroiinisõltlaseks teinud eksabikaasa nõuab lauljanna varandust Foto: Kaader filmist

Mõned päevad pärast lauljanna Amy Winehouse'i kaheksandat surmaaastapäeva on lahvatanud uudispomm, et laulja eksabikaasa Blake Fielder-Civil nõuab naise perelt miljon naela pluss igakuist taskuraha. Mees on varasemalt tunnistanud, et tutvustas lauljale heroiini.

Lauljanna Amy Winehouse suri 23. juulil 2011 alkoholimürgitusse. Kuna ta endast testamenti maha ei jätnud, siis pärisid tema 2,94 miljoni naelase varanduse tema vanemad, 63-aastane Janis ja 68-aastane Mitch, kirjutab The Sun.

Amy Winehouse'i eksabikaasa Blake Fielder-Civil
Amy Winehouse'i eksabikaasa Blake Fielder-Civil Foto: Kuvatõmmis

Nüüd on taas pildile kerkinud Blake Fielder-Civil. Endine videoproduktsiooni assistent ja Winehouse olid vägivaldses suhtes. Amy on tunnistanud, et ta vahest peksis abikaasat, kui ta purjus oli. «Kui ta ütles midagi, mis mulle ei meeldinud, siis ma panin talle vastu lõugu,» ütles Amy.

Pärast naise surma on tema vara tõusnud ja loomulikult leiab Fielder-Civil, et tal on õigus raha saada. Mehe advokaadi kohaselt on neil kohtusse minekuks piisavalt tugev kaasus. Fielder-Civil väidab, et nende kuue koosoldud aasta jooksul kirjutas ja avaldas Amy mitmeid kommertslikult edukaid laule.

Amy vanemad aga leiavad, et Fielder-Civil ei peaks saama punast krossigi. 

Kuigi Amy ja Fielder-Civil olid koos kuus aastat, siis abielus sellest olid vaid kaks. Pärast 2009. aastal lõppenud abielu maksis laulja eksabikaasale 250 000 naela ning Fielder-Civil pidi allkirjastama abielulepingu.

Amy pere juriidiline esindaja sõnas, et selle lepingu detailid ja tingimused saavad praeguse kaasuse juures väga oluliseks. Kui leping ütleb, et 250 000 naela juures oli tegu ühekordse maksega, siis ei ole mehel mingit õigust raha saada. Kui ei, siis võib Fielder-Civil isegi edukas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles