Virge Naeris: golf tekitab adrenaliini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virge Naeris golfirajal
Virge Naeris golfirajal Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Endise kolmikhüppaja Virge Naerise sõnul saab adrenaliinilaengu kätte golfist.

Naeris sõnas, et kui ta seitse aastat tagasi tippspordiga lõpetas, arvas ta, et mitte miski muu enam nõnda adrenaliini ei tekita, kirjutab ajakiri Naised.

«See polnud nii. Praegu pakub  seda mulle näiteks golf,» lausus endine sportlane. 

Naise sõnul oli ta kunagi riskija, kuid see osa temast kustus ammu.

«Võistlust vajan elus aga siiani. Tung endast järjest parem olla on kaasa sündinud, iseäranis peab seda olema sportlasel. Mulle meeldib võistelda mitte niivõrd teistega, kuivõrd iseendaga - kas ma saan hakkama,» lausus endine kolmikhüppaja. 

Naerise sõnul on golf teda täielikult haaranud ja sellega tegeledes tunneb ta ennast õnnelikuna.

«Tuleb tunnistada, et see mäng tekitab sõltuvust. Golfi juurde jõudsin  koos oma mehe Aivariga  1998. aastal. Mees jäi algkursuse päevast mängima, mina mängin alles teist hooaega,» selgitas Naeris. 

Naine jätkas, et ta luges hiljaaegu uuringut selle kohta, millisele isiksusetüübile milline spordiala sobib.

«Selgus, et golf sobis kõigile, välja arvatud väga murelikele tüüpidele. Ma arvan, et see ütleb selle alla kohta väga palju. Nii, et minu soovitus: kes tahab hoiduda eemale murelikest ja õnnetutest tüüpidest, tulgu golfi mängima!» ütles Naeris. 

Naerise arvates pole golf kallis spordiala.

«See on rohkem müüt. Paljud spordialad on oluliselt kallimad. Aga seda  küll, et see on aeganõudev, ja kui võtta, et aeg on raha…Golfi pluss on kindlasti see, et saab viibida  palju värskes õhus, tänapäeva virrvarri eest loodusesse põgeneda,» selgitas golfimängu harrastaja. 

Naeris jätkas, et golf mõjub teraapiliselt ja seda saab koos perega harrastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles