Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Kanada ajakirjaniku lugu ehk kuidas grupiseksi nägemine tegi temast tulise monogaamia toetaja

Elu24
Copy
Sekspidudel haaravad kõik kõiki. Pilt on illustratiivne.
Sekspidudel haaravad kõik kõiki. Pilt on illustratiivne. Foto: Adam Tanner / ©The Image Works / TopFoto

Kanadalasest ajakirjanik Nick Rose osales tööülesannete täitmisel seksiõhtul, mis oli täis peeniseid, penetratsiooni ning meeldejäävaid aroome. Ta võttis grupiseksiüritusele kaasa ka oma tüdruksõbra, et hiljem kuulata asjast tema mõtteid. Alljärgnev on Nicki kogemus.

««Ja naised, kes ei taha grupiseksist osa võtta, ärge minge nn kõvasse tuppa – teile ei meeldi seal.»

See oli aus hoiatus. Jean Hamel, Quebeci Swingerite Assosatsiooni president, ütles rahvale maske kandvatele swinger’itele, vaatajatele, uudishimulikele paaridele ja vallalistele meestele, kes tahtsid oma varbaid ja teisi lisandusi anonüümse grupiseksi segastesse vetesse pista.

Haisud sellistel pidudel on jubedad.
Haisud sellistel pidudel on jubedad. Foto: ED JONES / AFP

Tänu ühele kolleegile, kes pani mu nime kirja iganädalase grupiseksi uudiskirja, olin ma nüüd 15. iga-aastasel «Eyes Wide Shut» üritusel. See tõotas olla «õhtu ilma piirideta, ilma tabudeta, kus samal ajal säilib austus teiste vastu». Selle aasta teema oli «Must ja punane», mis tähendas, et kõik pidid kandma maski ning musta ja valget riietust.

Ruumis sees nägin naisi nööride abil lae all rippumas ning seda, kuidas väga alandlik alluv mees domineeriva naise poolt kõrgendatud pinnale kinni seotakse. Tantsupõrandal lakkusid, rabasid ja haarasid keskealised mehed noorte alasti naiste kõikvõimalikke kehaosi.

Viimaks tuli meie võõrustaja ja pani paika mõned olulised reeglid. «Pehme» ruum on ainult paaridele ja naistele; osalemine on valikuline ning vaatamine julgustatud. «Kõva» ruum – ainuke ruum, kus üksikud mehed võivad osaleda – on grupiseksile omane ning osalema peavad kõik, sellest ka varasem hoiatus.

Minuga oli kaasas tüdruksõber, kellega oleme monogaamses suhtes. Ta tahtis minuga puhtast uudishimust kaasa tulla ning ma mõtlesin, et naise vaatenurk selle ülesande puhul võiks olla väga väärtuslik. Kas me hakkaksime piirideta seksi nähes kartma ja jookseksime minema? Või saavad ka meist swinger’id, kes eksivad grupiseksi maailma?

Esimene peatus: nn pehme ruum. Uksehoidja ütles, et läheksime punase kuma suunas. See, mis meid ees ootas, šokeeris: viis tühja madratsit ning pabertaskurätikute karbid tühja ruumi põrandal. Seal ei olnud ei gruppi ega seksi.

Vaatasime närviliselt ühe toas oleva jälgimishimulise paari poole, kes lootes, et keegi lõpetab piinliku olukorra, just nagu põhikoolis koolitantsu ajal, kui oodatakse, et esimesed inimesed tantsima läheks. Õnneks ilmus kuskilt välja selle paari 50-aastane versioon, kes võttis koha sisse seksikiigel. Baleriinikostüümis naine tegi sellele naisele keelekat ning pikk kiilakas mees tegi seljatagant näpukat. Kiigenaise partner onaneeris entusiastlikult, kui ta vaatas, kuidas tema kaasa kiigub edasi-tagasi anaalse ja vaginaalse penetratsiooni vahel ja neid valgustas «pehme» ruumi õrn punane kuma.

Naised on sellistel üritustel nagu lihatükk. Pilt on illustratiivne.
Naised on sellistel üritustel nagu lihatükk. Pilt on illustratiivne. Foto: SMG / ZUMAPRESS.com

Seksikiige kõrval oli köidikutesse seotud naine, keda nüpeldati piitsaga, ja mees, kes pistis oma riista seina sees olevasse auku, mille teisel pool kedagi ei olnud.

Kõrvalmadratsil seksis suur mustanahaline kuldset maski kandev mees oma valgenahalise naispartneriga, kes nägi välja nagu Fred Flindstone, kes kannab Wilma kleiti. Ta ei rääkinud temaga, ei naeratanud, oianud ega isegi teadvustanud enda olla oleva naise olemasolu. Kas mees üldse nautis seda? Seda oli võimatu öelda. Ta lihtsalt mehaaniliselt keppis oma naist ja vaatas läbi kuldse maski ruumis olevaid teisi naisi.

Samal madratsil lesis mees, kelle kogu käsi peale pöidla oli ühe teise naise pärakus. See nägi välja, nagu ta püüaks diivani vahele kukkunud sente kätte saada. Naine, kellel oli käsi tagant sisse pistetud, hakkas Wilmaga amelema ning varsti oldi juba neljase grupiseksi alal.

Kõige selle keskel tuli meie juurde nägus noormees. Sellel üritusel ei olnud palju noori inimesi, ei nägusaid ega näotuid. Ta küsis meie käest: «Hei, ma ei leia oma kaaslast, kas te olete teda kuskil näinud?»

Enne kui ma jõudsin vastata, roomas naine, keda veeti rihma otsas tema domineeriva partneri poolt, meie jalge eest mööda. Kuna me ei teadnud enam, kuhu oma pilke suunata, otsustasime rihmanaisele järgnedes ruumist lahkuda. Väiksemasse tagaruumi jõudes hakkas see sama naine oma isanda juhendamisel lakkuma kolme võõra meie anus’t , kes seejärel kiirelt ja korrapäratult vahetasid sekspartnereid. Mitte keegi ei kandnud kondoome. Seda kõike tehti Bruce Springsteeni laulu «I’m on Fire» saatel.

Pehme ruum ei olnud enam pehme.

Ajakirjanduslik väärikus dikteeris, et ma peaksin ka kõvalruumile pilgu peale heitma. Kuna meid oli eelnevalt hoiatatud, et kõik, kes sinna ruumi lähevad, peavad grupiseksist osa võtma, otsustasime kaasaga, et alguses on parem, kui ma sinna üksi lähen.

Enne sisenemist ei olnud ma kordagi mõelnud selle peale, mis vahe on orgial ja grupiseksil. Kõik oleneb rahvahulgast ning matemaatiliselt rääkides, oli uus vaatepilt kindlasti grupiseks. Kui paarisolek oli reegel «pehmes» ruumis, siis «kõvas» ruumis ei olnud sellest juttugi.

Madratsid olid täis mehi, kes krabasid, näplesid, keppisid ja said naistelt suuseksi. Põrand oli täis kondoomipakke, kasutatud kondoome ning kasutatud salvrätte. Mehed kõndisid onaneerides ringi, oodates oma korda ja võimalust keppida ühte mitmest ruumis olnud vaprast naisest. Iga kehatüüp, peenise suurus ja penetreerimise viis oli uhkelt esindatud. Ruumis oli 60–80 meest ja parimal juhul umbes tosin naist.

Naise ja meeste osakaal seksiklubis oli kindlalt meeste poole kaldu.
Naise ja meeste osakaal seksiklubis oli kindlalt meeste poole kaldu. Foto: MADIS SINIVEE / POSTIMEES/SCANPIX

Ühele madratsile oli kogunenud niivõrd palju meesosalejaid, et kaks naist, kes seal olid, ei olnud paista, neid oli ainult kuulda. Nad olid roolita sõidukid võimsas peenisemeres. Natuke maad edasi tõusis täiesti alasti naine (kui põlvedeni ulatuvad sokid välja jätte) istukile ja vaatas tühja pilguga kaugusesse nagu sõjajõledusi näinud sõdur. Mõned minutid hiljem liitus ta taas grupiga.

Kõige raskem selle teksti kirjutamise juures on kirjeldada haisu, mis tekkis tosinate inimeste seksimise ajal ja järel kinnises akendeta ruumis. Hais, kui te soovite teada, oli jube. Mõelge odavale odekolonnile ja tagumikule (mitte genitaalidele) kesksuve kuumas autos, mille aknad on kinni, ja mis on omakorda pargitud suure kapsatünni sisse.

Mõnevõrra üllatavalt ei kandnud keegi «kõvas» ruumis enam maski. Kas nad ei kartnud teineteisega enam kuskil kokku põrgata? Kas keegi tundis ära mõne sõbra või pereliikme? Kas see lisas põnevust? Ma kindlasti tundsin ära mind mõned nädalad tagasi sõidutanud Uberi-juhi. See ei erutanud mind sugugi.

Aga jällegi, maskiga seksimine tundub väga tüütu. See on nagu seksika kondoomiga, mis on näo ette tõmmatud. Ning anonüümse seksipeo ajal maski kandmine tekitab niikuinii vastuolu. See kogunemine tähistas häbitut käitumist oma kõige õigemas vormis, seega, miks varjata oma identiteeti, kui sa oled seksuaalselt kõige loomalikum?

Siinkohal pean ütlema, et kõik seksuaalaktid, mida mina nägin, alates kõige õrnemast ja tundlikumast, lõpetades kõige perverssemani, olid konsensuslikud, isegi nauditavad. Vaatamata naistele mõeldud hoiatustele, et «kõvas» ruumis tuleb seksist osa võtta, austati kõigi nende soove, kes ei tahtnud seda teha. Õhkkond oli agressiivselt seksuaalne, kuid mitte vaenulik. Seal ei olnud soovimatut flirtimist, puudutamist ega krabamist ei meeste ega naiste suunal. Seal oli rohkem sündsust ja väärikust kui tavalistes baarides.

Seega tegin, mida üks kõige poiss-sõber teeks: jooksin ruumist välja, et ka minu kallim grupiseksist osa saaks. Kui me tagasi jõudsime, ma nägin teda maski taga kissitamas ning tema suu vajus ruumis toimuva ning seal valitseva haisu peale lahti. Tema jaoks olid järgmised 20 minutit justkui midagi «Matrixi» filmist, kui ta püüdis kõvadest riistadest kõrvale põigelda. Sellele vaatamata ei lähenenud meile keegi ega tuletanud kohustuslikku osalemist meelde.

Svingerite peod on alati väga populaarsed.
Svingerite peod on alati väga populaarsed. Foto: Rights Managed / Mary Evans/APL

Mõtiskledes selle üle, kas ta on kiimane või kas ta vähemalt mõtleb nendele seksuaalsetele piirangutele, mille olime enne peopaika tulemist endile seadnud, vaatasin ma oma partneri poole. Enne kui ma jõudsin oma suu avada, ütles ta: «Ma tahan mozzarella-saia ja õlut!»

See oli meie viimane grupiseksiõhtu. Vähemalt praegu. Kutsuge mind vanamoeliseks, aga praegu tunduvad mozzarella-saiad ja õlu seksuaalselt palju atraktiivsemad kui suguühe julgete, ilusate ja higiste inimestega meie ümber. Lisaks olen ma toiduajakirjanik. Mida kuradit ma teen grupiseksi õhtul?

Me läksime koju, eemaldasime maskid ja seksisime pimedas toas ja misjonäristiilis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles