Nädala uued filmid: Augustikuule annavad võimsa stardipaugu kiired kiilakad ja Pixari mänguasjade viimane seiklus

Spekter
Copy
Dwayne Johnson ja Jason Statham filmi «Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» esilinastusel Los Angeleses 13. juulil 2019.
Dwayne Johnson ja Jason Statham filmi «Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» esilinastusel Los Angeleses 13. juulil 2019. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Augustikuu esimene nädalavahetus toob Apollo Kinodesse kaks kaua oodatud suurfilmi: ühe suurtele ja ühe väikestele!

«Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» 

Pärast «Kiirete ja vihaste» kaheksandat osa ilmub armastatud filmisarja esimene kõrvallugu «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw», mis keskendub kahele vastalisele kangelasele Luke Hobbs'ile (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw'le (Jason Statham). 

Sellest ajast saati kui hiiglasekasvu musklimägi Hobbs, Ameerika diplomaatilise julgeolekuteenistuse lojaalne agent ning väike vibalik Shaw, Briti armee endine eliitsõdur «Kiirete ja vihaste» seitsmendas osas kohtusid, on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Rivaalitsevad kiilaspead saavad taas kokku, kui välja ilmub kübergeneetiliselt täiustatud anarhist Brixton (Idris Elba).

Superpahalase eesmärk on omandada kontroll inimkonnale saatusliku bioloogilise relva üle, mida varjab ülivõimekas MI6 agent Hattie Shaw (Vanessa Kirby). Olukorda sekkuvad USA ja Suur-Britannia salateenistused ning Hobbs ja Shaw pannakse koos Brixtoni juhtumit klaarima. Missioonile lisab aga õli tulle asjaolu, et surmaviirust varjav MI6 salaagent on juhtumisi Deckardi pisiõde.

Rajule filmifrantsiisile omaselt kulgevad sündmused meeletus tempos kihutades Los Angelesest Tšornobõli ja Samoa saartele pakkudes publikule ohtralt peadpööritavaid trikke, efektseid tagaajamisi, teravat huumorit ja sutsuke romantikat.

Säravates pisirollides teevad üllatuslikud etteasted veel paar salapärast megastaari. Filmi on lavastanud «John Wicki» esimese osa kaasrežissöör ning megahittide «Deadpool 2» ja «Plahvatuslik blond» režissöör David Leitch «Kiirete ja vihaste» vaimse isa Chris Morgani stsenaariumi alusel

Apollo Kinodes ametlikult alates 2. augustist 2019.

Vaata kinoseansside aegu ja osta piletid siit.

«Lelulugu 4»

Pixari armastatud elavate mänguasjade saaga vahvad tegelased on peatselt taas Eesti kinopubliku ees, kui ekraanidele jõuab «Lelulugu 4» (Toy Story 4).

Uus ja filmiseeria viimane seiklus saab alguse sellest, kui Woody (Tom Hanks) ning tema lelubandega liitub uus mänguasi nimega Forky. Üheskoos suundutakse retkele, kus saab selgeks, et suur maailm on mängutoas kasvanud lelude jaoks kohati ikka katsumusterohkelt hiiglaslik. Uusi tegelasi liitub teisigi, näiteks Bunny ja Ducky. Tom Hanks avaldas hiljuti, et leluloo viimane stseen on sedavõrd emotsionaalne, et teeb suisa kinoajalugu. 

Apollo Kinodes alates 2. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles