Austraalia instakaunitar lajatas julmalt otsekohese pildiga, aga asjal on palju tõsisem konks

Elu24
Copy
Austraalia instakaunitar Heather Duffy.
Austraalia instakaunitar Heather Duffy. Foto: Heather Duffy/Instagram

27-aastane instastaar Heather Duffy pani üles pildi, kus esiplaanil on ta hargivahe, aga lähemal vaatlusel selgub, et kaunitar üritab edasi anda hoopis üht olulist sõnumit.

«Kas teile meeldib mu müts?» kirjutas 36 000 jälgijaga instakaunitar pildi juurde. Duffyl on peas müts, millel peal kiri «kaks on hea, aga kolm on parim» ning juures pilt mehest, kes hoiab käest kinni kahel naisel.

Nagu selgub, võitleb Duffy hea maitse piiri peal oleva pepupildiga hoopis diskrimineerimise vastu. «Iga päev häbistatakse, põlatakse ära ja mõnel juhul isegi tapetakse naisi nende seksuaalsuse pärast. Ma olen uhke, et olen naine ja uhke oma seksuaalsuse üle,» kirjutas instastaar.

«Maailm võib arvata, et on aktsepteeritav öelda mulle, kuidas riietuda, välja näha, käituda, rääkida ja elada. Aga te ei saa mulle öelda, kuidas armastada,» usub noor kaunitar, kes pildil oma bikiinides tagumiku letti on löönud. «Me kõik armastame erinevalt, toetame üksteist!»

Vahet pole, kas nõustud naise sõnumiga või mitte – see foto on juba elamus omaette. Ja tõsi ta on, et tähelepanu saamiseks on raju pepupilt täitsa tõhus vahend.

Heather Duffy pepupildil on tõsisem sõnum.
Heather Duffy pepupildil on tõsisem sõnum. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles