45-aastane kahe lapse ema hakkas kohtingute eest raha küsima ja elab nüüd unistuste elu (3)

Elu24
Copy
Luksuslikku elu nautiv naine. Pilt on illustreeriv.
Luksuslikku elu nautiv naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Bildhuset/Scanpix

Inglismaal Londonis elav Samantha lõi pärast mehest lahku minemist tavalisele suhteelule käega ning semmib nüüd ainult suhkruissidega, kellelt ootab kopsakaid tasusid ja kingitusi.

Samantha, kel on kaks täiskasvanud poega, võtab meestelt kohtingute eest tasu ja ootab neilt kalleid kingitusi, vahendab Daily Star. Aastaga teenib naine suhkruissidelt 20 000 naela ehk üle 22 000 euro.

Poole kohaga Pilatese õpetaja leiab rikkaid mehi suhkruisside portaalist Seeking Arrangement, millega liitus kolm aastat tagasi, kui oli oma laste isast lahku läinud. Elumuutus tasus ennast ära, kuna Samantha teenib nüüd kuuga 1000 kuni 2000 naela ja seda vaid meestega ajaveetmise eest.

Kuigi seks ei kuulu ametlikult asja juurde, pole Samanthal midagi ka selle vastu, et saab vanemate meestega seksida. «Kõik on väga armas, romantiline ja viisakas. Nad ootavad küll seksi, aga kas mehed mitte ei oota igal kohtingusaidil seksi?» ütles naine.

Enamasti läheb seksini jõudmiseks 3 või 4 kohtingut: siis kui naine on rikkalike toitude, kalli šampanja ja hotellidega ära hellitatud. Praegu on tal intiimsuhe kolme mehega.

Samantha ütles ka, et armastab seksi ja naudib suhkruissidega deitimist, eriti kui saab hirmkalleid kinke. Üks miljonär viis näiteks naise kohtinguks Pariisi.

See pole midagi erakordset: naist on viidud ka Diori ostureisidele ja üks mees kinkis Samanthale lausa Range Roveri luksusauto. «Ma ei küsinud, kui palju see maksis, kuna see oleks ebaviisakas olnud. Mul oli uut autot vaja ja ta pakkus välja, et ostab,» selgitas Samantha.

Naise sõnul on ta saanud õhtustada tippkokk Gordon Ramsay restoranides ning käia luksushotellides.

Oma poegade eest hoiab Samantha suhteid saladuses, kuna võõrad on varmad tema ebatavalist kohtinguelu hukka mõistma. Naist ennast kriitika aga ei häiri, kuna tema naudib oma elu täiel rinnal. «Ma ei tee kellelegi liiga ja see pole kellegi teise asi, see on minu elu,» ütles kahe lapse ema.

Vaata pilte naisest siit.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles