Noor muusik Mikk Kaasik: Eesti mulle väikseks ei jää!

Raadio Elmar
Copy

Mikk Kaasik on 16-aastane muusik ja näitleja, kes on tuntust kogunud nii teleekraanilt kui kontsertlavadelt. Raadio Elmar LIVE stuudios esitas ta eestikeelse loo «Unustuste tänav».

Mikk Kaasik on paljudele teada lastefilmist «Väikelinna detektiivid». Ometigi pole see ainus põhjus, miks noormees laiale avalikkusele silma on jäänud. Kaasik on esinenud juba mõned aastad ka tuntud tšellokvartett C-Jami'ga. Ta on nendega koos välja andnud kaks ühist albumit ning hetkel on käimas ka ühine suurejooneline kontserttuur.

Kaasik on muusikaga kokku puutunud juba varasest lapsepõlvest. «Olen laulu- ja klaveriõpingutega tegelenud alates esimesest klassist,» täpsustas ta raadio Elmar hommikuprogrammile.

Noormees on kõigest 16-aastane ja seetõttu pole ta enda sõnul fännidega suhtlemisel veel kuigi aktiivne. «Minu suurimad fännid on täna minu vanavanemad, pere ja lähedased sõbrad! Instagram'is ja Facebook'is ma avalikkusega suhtlemisel pole veel nii tegus kui võiks,» tunnistas ta.

Kaasik esineb täna õhtul Lohusalu sadamas koos C-Jam'i ja Katrina Merily Reimandiga. «Oleme C-Jamiga juba päris kaua aega lavadel olnud, selle tuuri raames mõtlesime, et kaasame lavale ka naisterahva. Valituks osutus Katrina Merily Reimand, kes laulab ja mängib ka viiulit. Ta annab meie ansamblile väga palju juurde,» sõnas Kaasik.

Raadio Elmar LIVE stuudios esitas Kaasik laulu nimega «Unustuste jõel». «See lugu sündis koos Karmen Kütiga. Karmen on sõnade autor ja mina lõin meloodia. See lugu on hetkel ka C-Jam'i repertuaaris,» rääkis ta.

Noormees rääkis stuudios ka oma loomeprotsessist. «Mina ise sõnade peale kuigi lihtsalt ei tule. Tavapäraselt saadetakse mulle tekstid ja nendele mõeldes tuleb mul viis sinna peale luua. Mulle meeldib sõnadega samastuda ja nendele meloodia anda,» lisas Kaasik.

«Eesti mulle artistina kindlasti väikseks ei jää! Siin on päris palju inimesi. Tulevikuplaanidele mõeldes, kõigepealt tahan ära teha oma tuuri ja võibolla ka mõned lisakontserdid anda. Ülejäänu osas ma täpseid plaane tegema ei hakka, elu ise näitab seda mulle. Kindlasti ka tulevikus tahan tegeleda muusikaga, kuid ma ei tea, kas profitasemel või lihtsalt harrastajana,» rääkis Mikk Kaasik raadiole Elmar.

Mikk Kaasiku ja C-Jam'i ühise kontserttuuri esinemised toimuvad allolevates kohtades:

  • 25.07 kl 20 - Lohusalu sadam
  • 31.07 kl 20 - Arensburgi hotelli terrass, Kuressaare
  • 01.08 kl 20 - Ammende Villa aed, Pärnu
  • 02.08 kl 20 - Kernu mõisa aed
  • 06.08 kl 20 - Haapsalu Kuursaal
  • 09.08 kl 20 - Tallinna Jaani kirik
  • 11.08 kl 17 - Mooste mõisa folgikoda
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles