Video: Itaalia endise esipaari kontserdil kõlab ka nende suurim hitt «Felicita»

Elu24
Copy
Al Bano ja Romina Power
Al Bano ja Romina Power Foto: promo

Itaalia kunagine esipaar Albano Carrisi (Al Bano) ja Romina Power taasühinevad Eesti publiku rõõmuks juba järgmisel laupäeval, 3. augustil Tallinna lauluväljakul. Itaalia muusikast teeb soojenduseks ülevaate oma erikavaga Erkki Otsman. 

3. augustil saab Al Bano ja Romina Poweri soojendajana kuulda Erkki Otsmanni, kes esineb kontserdikavaga «La Dolce Vita» ehk «Magus elu». Itaalia heaolu ajastule pärast sõda pühendatud kavas saab kuulda Claudio Villa, Marino Marini, Mina, Patty Pravo, Adriano Celetano ja teiste populaarsete artistide meeleolumuusikat. Otsmanni saadavad akordionil Jaak Lutsoja, klaveril Andranik Kechek ja kontrabassil Tanel Liiberg. 

Lauludega «Felicita», «Sharazan» ja «Ci Sara» inimeste südametesse jõudnud Al Bano ja Romina Power esinevad esimest ja viimast korda Tallinna Lauluväljakul järgmisel laupäeval.

Aastal 1975 moodustas abielupaar Al Bano ja Romina Power muusikalise duo, mis saavutas Euroopas ja Nõukogude Liidus 1980. ja 1990. aastatel suure populaarsuse. Paar võttis kahel korral osa Eurovisiooni laulukonkursist ja viiel korral Sanremo laulufestivalist, mille aastal 1984 lauluga «Ci Sara» võitsid.

1999. aastal läksid Albano ja Romina lahku ja ei teinud koos ühtegi kontserti kuni aastani 2013.

Praegu annab paar ühiskontserte harva ja hiljuti andis Al Bano Itaalia meediale teada, et võib lähiajal artistikarjääriga hüvasti jätta.

Al Bano ja Romina Poweri kustumatu taasühinemine toimub Tallinna Lauluväljakul 3. augustil. Uksed avatakse kell 17.00. Kontserti korraldab Monster Music, kelle portfooliosse kuulub iga-aastane Haapsalu Itaalia Muusika Festival.

Al Bano ja Romina Power «Felicita»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles