Galerii: aastavahetus Vertigos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vertigo aastavahetusepidu «Citybreak», 31. detsember 2008
Vertigo aastavahetusepidu «Citybreak», 31. detsember 2008 Foto: Vertigo

31. detsembril peetud suurejooneline aastavahetuse pidu tõi Tallinna ühe parima vaatega restorani Vertigo kohale väga mitmekesise ja särava seltskonna erinevatest riikidest – esindatud olid nii vene, inglise, soome kui ka eesti rahvusest kodanikud.



Rikkalik oli nii toiduvalik Imre Kose poolt kui ka programm, mille täitsid Uku Suviste oma bändiga ning «Eesti otsib Superstaari 2008» võitja Jana Kask.

Kaasakiskuva ning tujutõstva muusika eest hoolitsesid DJ-d Aasorg, Hannes Kalamäe ning Emerson.

Programm mis koosnes nelja  erineva riigi aastavahetusest sai alguse Dubaist, mille juurde pakuti traditsioonilist araabiapärast shoti, suupistet ning silmailuks kõhutantsu.

Moskva uue aasta saabumist tervitati aga viinapitsi ja hapukurgiga, millele lisandus ka näärivana etteaste seksikate sneguurotškatega.

Kodulinna aastavahetuse saabudes oli külastajatel võimalik nautida Tallinna suurimal terrassil mitmeid ilutulestikke linna kohal ning seda koos šampanjaga.

Kuid sellega programm ei piirdunud – kohaliku aja järgi kell 01.00 tähistati Stockholmi uue aasta saabumist, mil lavale tõttas Vertigo pererahvas tänamaks oma külalisi ning esitas legendaarse aastavahetuse loo ABBA loomingust «Happy New Year» õhtu peaesinejate saatel.  
Pärast seda kuni lõpuni haaras ohjad oma kätte juba DJ Emerson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles