Kunagine filmistaar Val Kilmer on raske haiguse tagajärjel tundmatuseni muutunud

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Val Kilmer New Yorgis 20. juulil 2019.
Val Kilmer New Yorgis 20. juulil 2019. Foto: Zuma Press/Scanpix

Fännid on enam kui 30 aastat oodanud, et filmile «Tippkutt» («Top Gun») vändataks järg. Nüüd on see tulemas, aga tekkinud on uus mure: kas esimese osa «paha kutt» Val Kilmer üldse ekraanile ilmub, kuna mehe tervis pole kiita?

Kunagi lausa Batmani kehastanud 59-aastase filmistaari Val Kilmeri karjäär käis alla 2000. aastate algul, mil ta rolli jaoks kaalus juurde võttis ja lisakilodest enam kunagi korralikult lahti ei saanud. Mõne aasta eest tabas teda uus põnts: näitleja Michael Douglas paljastas 2016. aastal, et kolleeg Kilmer pistab rinda kõrivähiga.

Kilmer küll eitas esialgu kuuldusi, kuid tunnistas siis hiljem, et vähk on tal tõesti diagnoositud ja ta on saanud ka ravi. Raske haigus muutis Kilmeri välimust jälle tundmatuseni, seekord võttis mees tugevalt kaalust alla.

Val Kilmer sel pühapäeval New Yorgis ÜRO peakorteris NOVUSe kohtumisel.
Val Kilmer sel pühapäeval New Yorgis ÜRO peakorteris NOVUSe kohtumisel. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nüüd on Kilmeri kunagine ekraanipartner Tom Cruise kinnitanud, et mees on haigusest paranenud, aga sellegipoolest pole selge, kas Kilmer uues «Tippkuti» filmis kaasa lööb. Näitlejate nimekirja on ta küll märgitud, kuid mõne päeva eest välja tulnud treileris teda näha pole.

Küll aga toimuvad treileris kellegi matused ning fännid spekuleerivad, et filmi alguses maetaksegi just Val Kilmeri tegelast, esimesest filmist tuntud Tom Kazanskyt ehk Icemani, vahendab Express.

Val Kilmer 1986. aastal filmis «Tippkutt».
Val Kilmer 1986. aastal filmis «Tippkutt». Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

1986. aasta filmis kehastas Kilmer Cruise'i põhilist rivaali, karismaatilist Icemani. «Tippkutt» oli Cruise'i läbilöögifilm.

Kilmer on sotsiaalmeedias märku andnud, et on uue filmi jaoks valmis, aga pole kuigi usutav, et tal kandev roll on. Kui Cruise näeb ka 57-aastaselt välja kui noor täkk, siis Kilmerile pole aastad kuigi armulised olnud.

Vaata treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles