Piltuudis: Metallica trummar külastas ERM-i!

Elu24
Copy
Foto: ERM/Kalmar Kurs

Metallica andis eile Raadi lennuväljal vägeva kontserdi. Enne veel jõudis bändi trummar Lars Ulrich (55) külastada ka Eesti Rahva Muuseumi. 

ERM-i avalike ja välissuhete juht Kalmar Kurs sõnas Elu24-le, et Ulrichi ekskursioon kestis veerand tundi ning muusikule meeldis külaskäik väga.

Selle aja jooksul räägiti nii Raadi lennuväljast, külastati muuseumi etnograafilist osa, käidi vaatamas esimest sinimustvalget lippu ning jõuti ajarajal tagasi ka tänapäeva.

«Etnograafilises osas rääkisime muuhulgas ka sellest, miks Eesti Rahva Muuseum 110 aastat tagasi just Tartusse rajati ja mitte mujale,» sõnas Kurs ja lisas, et tal on väga hea meel, et muusik võttis pisut aega, et tutvuda meie ajaloo ja taustaga.

Samuti külastasid nad koos ERM-i lipusaali, kus Ulrichile näidati Eesti esimest sinimustvalget lippu. «Eriti uhke tunne oli, kui sinimustvalge lipp õhtul ka laval oli,» lisas Kurs.

«Oli huvitav ja kõik läks väga hästi. ERM-i poolt vaadatuna on kõik väga hästi läinud ja igapäevane kultuuri ja ajaloo tutvustamine jätkub.»

«Eesti rahva muuseum sobib väga hästi erinevateks üritusteks - kas suuremateks või väiksemateks ja seda tulekski rohkem nende jaoks kasutada,» lisas ta.

ERM-i näituste kohta saad rohkem lugeda SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles