SAABUJATE GALERII: Vaata galeriist, kes tulid Metallicat kuulama (1)

Elu24
Copy

Ülipopulaarne rokkbänd Metallica annab täna Tartus, Raadi lennuväljal kontserdi. Vaata galeriist, kuidas esimesed fännid juba saabuvad!

Millega peaksid täna autorooli istuvad inimesed arvestama? Tartu patrullitalituse juht Alvar Pähkel sõnab, et suurimaks väljakutseks väljaspool kontserdiala saab olema võimalikult sujuva liikluse tagamine ja ka parkimine.

«Kümnete tuhandete kontserdikülastajate saabumine Tartusse ja Raadi linnaosasse tähendab, et inimeste kohale saabumine ja pärast ka lahkumine võtab ilmselgelt aega.»

«Selleks puhuks palume kannatlikkust ja mõistvat suhtumist,» lisas Pähkel.

«Kaugemalt tulijad peaks varuma aega, et sõidukile parkimiskoht leida, piletikontroll läbida ja kontserdi algusajaks kohal olla.»

Autojuhtidel tuleks arvestada ka sellega, et kontserdiga seoses muudetakse ajutiselt ka liikluskorraldust. «Täpse liiklusskeemi ja soovitused liiklejatele saate linnavalitsuselt ja kontserdikorraldajalt,» lisab ta.

Alvar Pähkel sõnab ka, et politsei on kaasanud kontserdi ajaks nii linnaserva, kontserdipaiga ümbrusesse kui südalinna täiendavad jõud ehk umbes poolsada politseinikku, sealhulgas täiendavad autopatrullid, jalgsipatrullid ja ka kiirreageerijad Lõuna, Põhja ja Lääne prefektuuridest. Kontserdialal tagab turvalisust turvafirma.

Kohalikel soovitab politsei kontserdipaika tulla jalgsi või ühistranspordiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles